تولیت مجتمع علوم دینی حضرت ولی عصر(عج) وحدت و برادری را نیاز امروز مسلمانان دانست و گفت: متاسفانه استکبار با اختلاف افکنی بین مسلمانان از قدرت واقعی اسلام در مقابل کفر کاسته است.
به گزارش گروه اندیشه «خبرگزاری دانشجو»؛ تولیت مجتمع علوم دینی حضرت ولی عصر(عج) وحدت و برادری، نیاز امروز مسلمانان دانست و گفت: متاسفانه استکبار با اختلاف افکنی بین مسلمانان از قدرت واقعی اسلام در مقابل کفر برای گسترش ارزش های اسلامی کاسته است.
حجت الاسلام احمدجواد احمدی فقیه با تبریک ایام مبارک مباهله و نزول سوره مبارکه انسان به تشریح برنامه های مجتمع علوم دینی حضرت ولی عصر(عج) در خصوص بزرگداشت دهه ولایت و ایام غدیر پرداخت و اظهار داشت: یکی از مهمترین برنامه هایی که در روز عید غدیر برگزار شد نماز جماعت عید بود که برای پنجمین سال متوالی در ایران اسلامی در دارالعباده یزد اقامه شد.
وی با بیان اینکه این مراسم معنوی با حضور آیت الله سیدعلیرضا حیدری و جمع زیادی از سادات، علما و اقشار مختلف مردم از مقابل امامزاده جعفر(ع) یزد آغاز شد، خاطرنشان کرد: اقشار مختلف مردم با سر دادن ندای تکبیر، تحمید و شعارهای ولایی به سمت میدان مرکزی شهر یزد حرکت کرده و سپس در مسجد امیر چقماق به اقامه نماز عید پرداختند.
تولیت مجتمع علوم دینی حضرت ولی عصر(عج) با اشاره به اینکه نمازجماعت عید به امامت آیت الله میرزامحمّدحسین احمدی فقیه اقامه شد، ابراز داشت: خطیب نماز ضمن بزرگداشت مرحوم آیت الله میرزامحمّدحسن احمدی فقیه یادآور شد؛ آن عالم ربانی چهار سال پیش در همین مکان برای اولین بار این نماز را در جمهوری اسلامی ایران، آن هم در مرکز دارالعباده یزد به صورت یک امر عبادی و اجتماعی با حضور جمع بزرگی از مردم مؤمن احیاء کردند.
وی به بخش دیگری از سخنان آیت الله احمدی فقیه در خطبه نماز عید غدیر اشاره کرد و اظهار داشت: ایشان تصریح کردند الحمد لله اکنون این نماز در کشور جمهوری اسلامی و دیگر کشور های جهان توسط مؤمنین اقامه می شود و در سالیان اخیر توسعه چشمگیری داشته است.
حجت الاسلام احمدی فقیه خاطرنشان کرد: آیت الله احمدی فقیه با اشاره به استدلال ها و مدارک روایی مورد استناد در بحث نماز جماعت عید غدیر، به کیفیت اجرای نماز و حکمت اجزای آن پرداخته و متذکر شد که این نماز دو رکعت است و مناسب است در رکعت اول پس از حمد، سوره قدر و در رکعت دوم سوره توحید قرائت شود و در قنوت آن با توجه به نیایش انسان با خداوند، طلب رحمت گردد، اما پس از نماز به خاطر این که ما را از متمسّکین به ولایت امیر المومنین علی (علیه السّلام) قرار داده است، در سجده بعد از نماز، صد مرتبه خدا را شکر می گزاریم، آن گاه دعای مخصوص بعد نماز و سپس باز صد مرتبه الحمد لله و صد بار شکراً لله می گوییم.
وی با بیان اینکه بسیاری از فقهاء به ویژه جناب شیخ مفید، به نماز جماعت عید غدیر فتوا داده اند، اذعان داشت: شیخ مفید در بغداد که زمانی پایتخت سرزمین های اسلامی بود، در جمع هزاران نفر از سنی و شیعه این برنامه را اجرا کرده اند که با توجه به منابعی که از اهل سنت در این مورد موجود است، باید غدیر و نماز غدیر را نقطه اتحاد اسلام نیز دانست.
تولیت مجتمع علوم دینی حضرت ولی عصر(عج) با اشاره به اینکه این مهم در برنامه حضرت رسول صلّی الله علیه و آله و سلّم متجلی است، تصریح کرد: آن حضرت در این روز همه اصحابشان را دو به دو برادر یکدیگر قرار دادند و عقد اخوت و برادری خواندند.
وی با تاکید بر اینکه این وحدت و برادری، نیاز امروز مسلمانان است، خاطرنشان کرد: متاسفانه مسلمانان در برخی موارد با دسیسه های استکبار مقابل یکدیگر قرار گرفته اند و در نتیجه از قدرت واقعی اسلام در مقابل کفر برای گسترش ارزش های اسلامی کاسته شده است.