یوسف نظامآبادی، مدیرعامل شرکت تولیدی بهینصنعتبذرماندگار از اراک در حاشیه چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی«علم تا عمل» در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به فعالیت شرکت بهینصنعتبذرماندگار از سال 89 اظهار داشت: هدف ما از ساخت دستگاه تولید علوفه به روش هیدروپونیک و ارگانیک بررسی ارزان بودن قیمت گوشتهای برزیلی و استرالیایی وارداتی بود.
وی افزود: قیمت تمام شده گوشتهای تولیدی این دو کشور به نوع خوراک و تغذیه دام آنها مربوط میشد و بعد از بررسیهای لازم متوجه شدیم که این دو کشور از دستگاههای تولیدی علوفه به روش هیدروپونیک و ارگانیک استفاده میکنند.
مدیرعامل شرکت تولیدی بهینصنعتبذرماندگار با بیان اینکه نمونههای خارجی این دستگاه با قیمت 270 میلیون تومان از دبی به ایران وارد میشد، گفت: قیمت این دستگاه در ایران 90 میلیون تومان بوده و تغذیه دام، سبزیجات داخلی، صیفیجات، نشا برنج و زعفران، چمنهای قالبی و هر نوع چیزی که قابلیت کودهای قابل رشد را داشته باشد، تولید میکند.
نظامآبادی با بیان اینکه دامداران، کشاورزان، شالیزاران و افراد به طور شخصی میتوانند از این دستگاه استفاده کنند، اظهار داشت: تولید تجاری این دستگاه را انجام دادهایم، اما تا کنون نتوانستهایم آن را به تولید انبوه برسانیم که برای این امر به حمایتهای شرکتهای سرمایهگذاری و دولت نیازمندیم.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» که از 11 آبان در مصلی امام خمینی آغاز شده تا سهشنبه، 14 آبان جاری از ساعت 9 تا 19 برپاست.
آدرس Bsbm.ir
من چند ماه پيش از ايشان دستگاه خريدم و بسيار راضي هستم