کد خبر:۲۷۲۶۳۳
رئیس جامعه متخصصین داخلی کشور:
باید به بیماری ترامامبولی توجه بیشتری کنیم/خطر شیوع ترامامبولی در کارمندان
رئیس جامعه متخصصین داخلی کشور گفت: در کشور پروتکل مبنی بر درمان و پیشگیری بیماری ترامامبولی در نظر گرفته شده است که پنجشنبه در اختیار افراد و پزشکان قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر ایرج خسرونیا رئیس جامعه متخصصین داخلی کشور گفت: خوشحالم که به عنوان یکی از اعضای کوچک سازمان نظام پزشکی تهران در خدمت پزشکان و مردم هستم.
رئیس جامعه متخصصین داخلی کشور گفت: سازمان نظام پزشکی تهران تمام سعی خود را میکند که مشکلاتی که در زمینههای مختلف وجود دارد را حل کند و از شیوع برخی از بیماریها که قابل پیشگیری و درمان هستند جلوگیری کنند.
وی در خصوص بیماری ترامامبولی بیان کرد: برخی از افراد هستند که عمل میشوند عمل نیز نتایج بسیار خوبی در پی دارد اما بعد از عمل فرد ناگهانی فوت میکند و تعداد این فوتهای ناگهانی متاسفانه در کشور کم نیست پیشگیری از این بیماری اهمیت زیادی دارد.
وی افزود: یک لخته خون در رگ ممکن است به وجود بیاید و به داخل بدن انتقال پیدا کند در صورتی که فردی دچار واریس باشد این لختهها در خون فرد ایجاد میشود و به رگهای فرد نیز منتقل میگردد و موجب مرگ آنی بیمار میشود.
وی در خصوص علائم این بیماری بیان کرد:هر شخصی ممکن است بر اثر ضربه در پشت ساق پا احساس درد قرمزی کند و دچار آمبولی گردد این پزشکان و مردم جامعه باید به این علائم بیماری توجه ویژهای داشته باشند.
وی با توجه به اینکه بیتحرکی در کارمندان شایع است گفت: یکی از اصلیترین عوامل بیماری ترامامبولی بیتحرکی است که این عامل در کارمندان یک مسئله جدی است البته نباید این بیماری را در نوجوانان و کودکان که ساعتها پشت کامپیوتر مینشینند نادیده گرفت.
دکتر خسرونیا در پایان گفت: تشنگی بیماری ترامامبولی را تشدید میکند احتمال اینکه فرد در زمان روزهداری دچار بیماری ترامامبولی بیشتر از سایر مواقع است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.