کد خبر:۲۸۶۷۴۵
رئیس انجمن جراحی زانو:

آیا کارمندان از چنگال دردهای مفصلی رها می‌شوند؟/ تجهیز ادارات به وسایل ورزشی الزامی است

رئیس انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی با اشاره به بروز مشکلات استخوان و مفاصل در میان کارمندان، پیشنهاد کرد تا ادارات به وسایل ورزشی مجهز شوند.
آیا کارمندان از چنگال دردهای مفصلی رها می‌شوند؟/ تجهیز ادارات به وسایل ورزشی الزامی است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد رازی با اشاره به شیوع کمردرد در میان مردم، اظهار کرد: عادات نادرست حرکتی چون قوز کردن، در ساعت‌های متمادی در یک حالت نشستن یا ایستادن، عدم رعایت ارگونومی به هنگام پشت میز نشینی، همچنین پوکی استخوان و کم تحرکی از علل عمده ابتلا به کمردرد هستند.


وی افزود: البته بسیاری از کمردردها هم قابل پیشگیری هستند و هم قابل درمان‌اند.


این فوق تخصص جراحی زانو درباره مشکلات استخوان و مفاصل در کارمندان نیز گفت: شغل کارمندی و پشت میزنشینی برای سلامت بدن خوب نیست. با این حال برخی کارمندان ما دو شیفت و سه شیفت کار می‌کنند.


رازی ادامه داد: اگر بگوییم کارمندان باید بروند در منزل یا فضاهای سبز ورزش کنند شاید راهکار چندان موثر و راهگشایی نباشد، چون به قدری مشکلات زندگی زیاد است که چنین فرصت‌هایی کمتر به آنها دست می‌دهد.


رئیس انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی پیشنهاد کرد برای رفع کم تحرکی کارمندان امکانات ورزشی در ادارات فراهم شود.


وی ادامه داد: اگر این گونه باشد کارمندان می‌توانند در مقاطعی از روز به عنوان مثال ظهر قبل از ناهار یا صبح قبل از شروع کار از تجهیزاتی چون دوچرخه و تردمیل که در این فضاها  تعبیه شده استفاده کنند. با این اقدام در واقع فضای نیمه مناسبی ایجاد می‌شود که کارمندان می‌توانند در طول روز کمی نرمش انجام داده و ضمن افزایش تحرک بدنی و حفظ شادابی بر کارایی خود هم بیافزایند.


رازی در ادامه از برگزاری سومین کنگره دوسالانه انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی ایران از  15 تا 18 بهمن ماه سال جاری در سالن همایش‌های جزیره کیش خبر داد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار