کد خبر:۲۹۰۲۸۷
احدی:

بالا و پایین رفتن از پله باعث تخریب زانو نمی‌شود / وسایل گرمایشی در کاهش دردهای زانو نقش موثری دارند

عضو هیئت مدیره انجمن جراحی زانو گفت: برخلاف تصور عمومی بالا و پایین رفتن از پله ها موجب تخریب استخوان های زانو نمی شود.
بالا و پایین رفتن از پله باعث تخریب زانو نمی‌شود / وسایل گرمایشی در کاهش دردهای زانو نقش موثری دارند

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، کیوان احدی به علل بروز زانودرد در دوران جوانی اشاره کرد و گفت: درد زانو در دوره جوانی بیشتر به دنبال آسیب‌های ورزشی به سراغ افراد می‌آید.

 

عضو هیئت مدیره انجمن جراحی زانو ، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی افزود: انحرافات مفصل زانو و علل نادری مانند عفونت‌ها و تومورهای استخوانی از دیگر عوامل درد زانو در جوانان هستند.

 

این فوق تخصص جراحی زانو با اشاره به اینکه بالا و پایین رفتن از پله باعث تخریب زانو نمی‌گردد، خاطرنشان کرد: درافراد سالم بالا و پایین رفتن از پله‌ها به صورت روزمره آسیب رسان نیست، اما در کسانی که مشکل زمینه‌ای زانو دارند استفاده از پله باعث تشدید درد در زانوها می‌شود.

 

احدی عامل موثر دیگر در آسیب به زانو را اضافه وزن و چاقی دانست و گفت:هر یک کیلوگرم اضافه وزن، به اندازه پنج کیلوگرم فشار اضافه به زانو وارد می‌کند.

 

وی افزود: چاقی عاملی است که می‌تواند دردهای مختلف در زانو را تشدید کند. بخصوص کسانی که مبتلا به ساییدگی و آرتروز هستند. به همین خاطر کم کردن وزن راهکار اساسی برای کمک به بهبود فرد است.

 

عضو هیئت مدیره انجمن جراحی زانو، آرتروسکوپی و آسیب‌های ورزشی در پاسخ به اینکه آیا استفاده از تجهیزات گرم کننده یا سردکننده به منظور تسکین درد زانو توصیه می‌شود، اظهار داشت: اگر فرد به بیماری زمینه‌ای در زانوی خود مبتلا باشد، ممکن است گرما دادن به زانو باعث التیام درد بشود.

 

احدی با بیان اینکه گرما با مکانیسم‌های مختلف از جمله افزایش گردش خون موضعی باعث کاهش درد می‌شود، گفت: اما نمی توان گفت: این باورها مبنی بر اینکه کسانی که در مناطق گرم زندگی می‌کنند کمتر به بیماری‌های زانو مبتلا می‌شوند، یا زندگی در محیط سرد باعث افزایش آمار ابتلا به آسیب‌های زانو می‌شود صحیح و علمی نیست.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار