کد خبر:۲۷۲۷۰۳

تأثیر بیسکوییت برسلامت افراد/ بیسکوییت بخوریم یا نخوریم؟

یکی از خاصیت های خوب بیسکویت، ماندگاری بالای آن است. این محصول به دلیل قطر کم، بخوبی پخته و به دلیل رطوبت پایین دچار کپک زدگی و فساد میکروبی زودرس نمی شود.

به گزارش گروه فضای مجازی « خبرگزاری دانشجو»؛ دانشمندان دریافتند مصرف بیش از حد بیسکویت و کیک به‌طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان رحم را افزایش می‌دهد. چون، شکر زیادی که در این خوراکی‌ها به کار رفته به چند طریق ممکن است باعث ابتلا به سرطان شود. در مرحله اول، وارد شدن مقادیر زیاد شکر به بدن باعث افزایش ترشح هورمون انسولین می‌شود…

 

این هورمون باعث تحریک رشد سلول‌ها در رحم شده و فرد را در معرض ابتلا به سرطان قرار می‌دهد. از سوی دیگر شکر اضافه، ترشح هورمون استروژن را هم افزایش می‌دهد که این عامل هم در رشد هورمون‌های سرطانی نقش زیادی دارد. زنانی که 2 یا 3بار در هفته بیسکویت می‌خورند با احتمال 33 درصد بیشتر از دیگران ممکن است به سرطان رحم دچار شوند. اگر فردی بیش از 3 بار در هفته از این خوراکی‌ها استفاده کند این خطر تا 42 درصد هم افزایش پیدا می‌کند.
 

 

داشتن وزن متعادل و ورزش کردن بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان رحم است. متاسفانه امروزه خانواده‌ها محصولات شیرین و شکر زیادی را در رژیم غذایی خود گنجانده‌اند که این موضوع عواقب زیادی برای سلامت آن‌ها به همراه دارد.
 

 

اما براستی بیسکویت چه خاصیتی دارد؟


یکی از خاصیت های خوب بیسکویت، ماندگاری بالای آن است. این محصول به دلیل قطر کم، بخوبی پخته و به دلیل رطوبت پایین دچار کپک زدگی و فساد میکروبی زودرس نمی شود.
 

بیسکویت از موادی چون آرد گندم، شکر، تخم مرغ، روغن جامد، نشاسته و برخی افزودنی های دیگر تهیه می شود. در خمیر اغلب بیسکویت ها به جای مخمر از جوش شیرین و بهبوددهنده های سنتزی استفاده می شود که ارزش تغذیه ای چندانی ندارد.
 

روغن به کار رفته در این محصول نیز از نوع روغن مخصوص قنادی با درجه اشباع بالاست و ساختار آن با روغن های خانگی متفاوت است.


بیشتر بیسکویت ها، پرکالری و در هر صدگرم آنها 330 کالری انرژی نهفته است. البته این میزان در بیسکویت های کرم دار و شکلاتی بیشتر است.
 

بیسکویت کرم دار؛ پرچرب و پرکالری


در میان طیف وسیع بیسکویت ها، انواع کرم دار آن کالری بسیار بالایی دارد و چاق کننده است. کالری بالای این محصول به دلیل کرم خامه ای شکل پرچربی است که به صورت یک لایه میان هر دو عدد بیسکویت استفاده می شود.


این کرم از مخلوط روغن جامد، پودر شکر، مواد رنگی و اسانس تهیه می شود و برخلاف ظاهر خامه ای مزایای تغذیه ای خامه لبنی را ندارد. این بیسکویت برای مبتلایان به دیابت، چربی خون بالا و دانش آموزان چاق محدودیت مصرف دارد.
 

منبع: جام نیوز

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار