به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، مستند «بوی دیزی، طعم پیتزا» ساخته محمد رضا عینی امروز از شبکه مستند پخش می شود.
این مستند نگاهی به مواجهه امروزه فست فودها با غذاهای سنتی ایرانی دارد و سعی دارد از نگاه علمی تغذیه تغییر فرهنگ غذایی ایرانیان و تغییر ذائقه آنها را ریشه یابی کند.
در حال حاضر غذاهای سایر ملل بیشتر به صورت خوراکهایی معروف به «فست فودها» که اغلب ترکیباتشان نامناسب بوده و در شرایط طبخ نامطلوب نظیر حرارت بالا با روغن فراوان و ادویه و نمک بسیار پخته می شوند در کشور ما عرضه می شود.
این درحالیست که بسیاری از غذاهای بومی و محلی ما مغذی و مفیدند و ترکیبات غذایی آنها از نظر علمی برای سلامتی لازم است.
«بوی دیزی، طعم پیتزا» امروز ساعت 17 و به مدت 55 دقیقه از شبکه مستند پخش می شود.