کد خبر:۲۷۳۲۲۲
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر:

13 آبان امسال شعار مرگ بر آمریکا در جهان طنین انداز شد

بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر در بیانیه‌ای با اشاره به طنین انداز شدن شعار مرگ بر آمریکا در 13 آبان، دستگاه دیپلماسی را به شنیدن پیام 13 آبان ملت ایران و پافشاری بر اصول انقلاب اسلامی فراخواند.
13 آبان امسال شعار مرگ بر آمریکا در جهان طنین انداز شد

به گزارش خبرنگار سیاسی « خبرگزاری دانشجو » بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه النصیر الدین طوسی با اتمام هفته دانشجو علیه استکبار، با صدور بیانیه ای به کار خود پایان داد.

 

متن این بیانیه به شرح زیر است:

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِن دُونِکُم لا یَألونَکُم خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّم قَد بَدَتِ البَغضاءُ مِن أفواهِهِم وَ ما تُخفی صُدُورَهُم أکبَر

 

ای کسانی که ایمان آورده اید! بیگانگان را همراز خود مگیرید، زیرا آن‌ها از هیچ‌گونه آسیب‌رسانی در حق شما کوتاهی نمی‌کنند. دوست دارند شما در رنج باشید. همانا کینه از گفتارشان پیداست و آن‌چه دل‌هایشان پنهان می‌دارد، بزرگ‌تر است.
 
سوره آل عمران، آیه مبارکه 118
 
پس از گذشت 34 سال از آغاز حقارت دولت مستکبر آمریکا، 13 آبان امسال نیز، بار دیگر شعار مرگ بر آمریکا بر خیابان های ایران طنین انداز شد، تا مبادا عده ای تصور کنند که با پیش کشیدن موضوع مذاکره با آمریکا، چیزی از جنایات این شیطان بزرگ، بنابر حکم مصالحه از اذهان ملت ایران فراموش خواهد شد.
 
این یوم الله بهانه ای شد تا مردم بیدار ایران اسلامی، دوباره فریاد خشم و انزجار خود از جنایات شیطان بزرگ را نشان دهند و با صدای رسا بگویند که تحت هیچ شرایطی زیر بار خواسته ‌های ظالمانه و مستکبرانه قدرت ‌های پوشالی که خود در گرداب عمیق بحران فرو رفته‌اند، نخواهند رفت.
 
حال که مردم، رسالت عزت مندانه خود در برابر زیاده خواهان عالم را به انجام رسانیدند، دانشجویان نیز ضمن حمایت از تیم مذاکره کننده، ایشان را به شنیدن پیام 13 آبان ملت ایران و پافشاری بر اصول انقلاب اسلامی فراخوانده، چرا که در برابر کرنش های خائنانه، این تذکر را حق مسلم خود می داند.
 
ما دانشجویان، به صراحت اعلام می کنیم که تضعیف تیم مذاکره کننده، نگرشی نادرست و ساده ‌اندیشانه و بهانه ‌ای غیر منطقی برای سکوت در برابر زیاده ‌خواهی ‌ها و زورگویی‌ های استکبار، در شرایط فعلی است و این جمله امام خامنه ‌ای که: امروز، آمریکایی ها به دلیل تسلط سرمایه داران قدرتمند و کمپانی های صهیونیستی بر دولت و کنگره، بیشترین رودربایستی را با محافل و رژیم منحط صهیونیستی دارند و بیچاره ها مجبورند ملاحظه آنها را بکنند اما ما که مجبور نیستیم ملاحظه آنها را داشته باشیم؛ پاسخی به این نگرش منفعلانه است که گویا از عدم ایمان به مقدرات الهی و بی توجهی به واقعیات موجود سرچشمه می گیرد.
 
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز همراه با دیگر آحاد ملت، با ایمان به مقدرات الهی و خوشبینی به تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی، اقدامات گذشته و مذاکرات پیش رو را به فال نیک گرفته و امیدوار است به حول قوه الهی این روند، عامل رسوایی هیمنه پوشالی استکبار جهانی و نقطه فروپاشی نظام استکباری گردد زیرا به این پیام الهی معتقد است که: وَ نُریدُ أنَّ مُنَّ عَلَیَ الَّذینَ استُضِعفُوا وَ نَجعَلَهُم اَئِمَّه وَ نَجعَلَهُم الوّارِثین ...
 
والسلام علی من اتبع الهدی
 
ستاد هفته دانشجو علیه استکبار
 
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار