به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سایت تلگراف اعلام کرد، محققان عادات غذایى و سبک زندگى بیش از ١٠ هزار زن را که در اواخر میانسالى شروع شده بود پیگیرى کردند. این زنان هر دوسال یکبار پرسشنامههایى حاوى جزییات رژیم غذایى خود را پر مىکردند.
طى ١5 سال بعد، محققان در میان این زنان در جستجوى کسانى بودند که به بیمارىهاى مزمنى همچون پارکینسون، سرطان و امراض ریوى مبتلا شده بودند. همچنین در طى این مطالعه آزمایشهاى حافظه از آنها به عمل آمد و محققان عملکرد جسمانى یعنى توانایى حرکتى و فعال ماندن آنها را نیز مورد ارزیابى قرار دادند.
«فرن گرادستاین» محقق از دانشکده بهداشت عمومى دانشگاه هاروارد مىگوید: «این مطالعه نشان داد که یک رژیم غذایى سالم حقیقتا مىتواند وجوه مختلفى از سلامت و توانایى عملکرد شما را در سنین پیرى بهبود بخشد.»
«میر استمفر» از اعضاى تیم مطالعه مىگوید که میزان تاثیرات و فواید رژیم غذایى به سبک مدیترانهاى وى را غافلگیر کرده است.
به گفته استمفر این مطالعه به فهرست شواهد مبنى بر فواید رژیمهاى غذایى سرشار از غذاهاى گیاهى و فاقد چربىهاى اشباع شده، گوشت قرمز و نشاسته تصفیه شده خواهد افزود. وى مىگوید که پس از مشاهده قدرت شواهد، وى نیز عادات غذایى خود را نیز تغییر داده است.
او مىافزاید: «در حال حاضر بیشتر آجیل، میوه و مىخورم. و از طرفى سیب زمینى و گوشت قرمز کمترى مصرف مىکنم و حالا شادترم.»
پذیرش رژیم غذایى مدیترانهاى آنطور که مردم تصور مىکنند دشوار نیست.
«مایکل فریدمن» آشپز یکى از رستورانهاى معروف واشنگتن مىگوید: «آشپزى مدیترانهاى بازى کردن با قواعد ابتدایى آشپزى است. تغییر روغن مصرفى به روغن زیتون اولین گامى است که همه آشپزها قادر به برداشتن آن هستند. به افزایش مصرف سبزیجات فکر کنید، حتى آن نوع سبزیجات که معمولا از آن چشم پوشى مىکنید.»
منبع: سینانیوز