به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، به گفته حدود ٨٢ درصد از جوانان، آنها روزانه چندین پیامک براى همسرخود ارسال مىکنند، اما به نظر مىرسد این مقدار ارتباط همیشه به معنى روابطى بهتر نیست.
تایمز اعلام کرد؛ مطالعهاى تازه که در نشریه زوج و رابطه درمانى منتشر شده، از ٢٧6 مرد و زن حدوداً ٢٢ ساله که در رابطهاى معنىدار بسر مىبرند نظرسنجى به عمل آورده است. در میان شرکت کنندگان ٣٨ درصد در رابطهاى جدى قرار داشتند، 46 درصد نامزد و ١6 درصد دیگر ازدواج کرده بودند.
همه این افراد برای ارتباط با فرد مورد علاقه خود از پیامک استفاده مىکردهاند، اما نه تعداد پیامکها، که محتواى آنهاست که بر کیفیت رابطه تاثیر مىگذارد. در کل، آنهایى که پیامهاى عاشقانه ارسال مىکردند، ادعا مىکنند که رضایت بیشترى از روابط خود دارند، بنابراین ارسال پیامک راهى موثر براى تقویت احساسات عاشقانه آنها بوده است.
وقتى به تعداد پیامکها مىرسیم، مردانى که بیشتر پیام مىفرستند از مردانى که این کار را به ندرت انجام مىدهند داراى روابطى با کیفیت پایینتر هستند. محققان در اینباره تنها مىتوانند به حدس و گمان متوسل شوند، اما به گمان آنها هنگامیکه مردان رابطهاى را خاتمه مىدهند یا در فکر آن هستند، روابطى کمتر صمیمانه را جایگزین ارتباط رو در رو مىکنند. آنها براى این منظور از شیوه افزایش ارسال پیام استفاده مىکنند.
از سوى دیگر، بنابر گزارش زنانى که بیشتر پیامک ارسال مىکنند نسبت به دیگران داراى روابطى باکیفیت بالاتر هستند. در لحظاتى که مشکلاتى در روابط زنان پیش مىآید آنها از صفحه کلید تلفنهاى همراهشان براى عذرخواهى، و سر و سامان به رابطه خود بهره مىبرند. هنگامیکه رابطه آنها با فرد محبوبشان به اشکال بر مىخورد، زنان تلاش مىکنند از طریق پیامک به حل اختلافات خود بپردازند که به اعتقاد دانشمندان این روش نسخه آنلاین صحبت کردن درباره مسایل فى مابین است.
به گفته محققان این شناخت درباره نقش پیامک در ارتباط بین زوجها مىتواند به تصمیمگیرى در مورد زمان تاثیرگذارى این نوع پیامکها کمک کند. در حال حاضر به نظر مىرسد که ارتباط پیامکى براى مسایل عاشقانه مفید است اما در زمان بروز درگیرىهاى عمیقتر بهتر است آن را کنار بگذاریم.
منبع: سینانیوز