کد خبر:۲۷۴۰۲۰

لبنیاتی که حذف آن غیرممکن است

در کشورهای آسیایی 50 درصد افراد به طور مادرزادی شیر را نمی توانند هضم کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر ناصر ابراهیمی دریانی فوق تخصص گوارش گفت: روده ی باریک دارای پرزی است به نام لاکتوز که شیر را به گلوکز برای هضم بهتر تبدیل می کند و باعث جذب آنزیم های داخل شیر می شود.

وی اظهار داشت: در کشورهای آسیایی 50 درصد افراد به طور مادرزادی شیر را نمی توانند هضم کنند و افرادی هم که دچار عفونت‌های ویروسی یا اسهال خونی هستند و همچنین اختلال جذب دارند هم شیر نمی تواند جذب بدن شان شود.

دکتر ابراهیمی دریانی با بیان اینکه این ماده ی غذایی سرشار از کلسیم است افزود: مصرف آن به ویژه برای بانوان بسیار ضروری است و نباید این ماده را از زنجیره ی غذایی حذف کرد اما برای جذب بهتر آن یک ربع قبل از مصرف شیر قرص های لاکتیک یا لبنیات به خصوص مانند ماست، پنیر یا کشک مصرف کرد.

وی در پایان افزود: این افراد لبنیاتی همچون خامه را نباید مصرف کنند و مصرف سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم بروکلی برای این بیماران بسیار مفید است.

 

منبع: باشگاه خرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار