به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محسن مشکات در گفتگو با بخش «کافه خبر» برنامه روز از نو شبکه دو سیما گفت: تامین مواد خام اکثر محصولات پاستوریزه موجود در بازار توسط گاوداری های بزرگ انجام می شود و تولید کننده های کوچک یا دامداران روستایی محصولات خود را به صورت سنتی ارائه می کنند.
وی درباره شیوه جمع آوری محصولات دامداران سنتی گفت: حدود 1500 مرکز در سراسر کشور دائر شده که محصولات دامداران کوچک را جمع آوری کرده و تحویل مراکز تبدیل می دهد.
معاون بهداشت و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور درباره نحوه درست ارائه محصولات سنتی گفت: ارائه محصولات خام لبنی توسط مراکز عرضه سنتی یا ماست بندی ها بهداشتی نیست و این مراکز تنها مجاز به تولید و ارائه محصولات تبدیل شده هستند که اگر قرار باشد شیر خام به صورت سنتی ارائه شود باید محصول دارای شناسنامه و بسته بندی خاصی باشد و توسط مراکز مجاز صورت پذیرد.
یادآور می شود چندی پیش رئیس سازمان غذا و دارو از سازمان دامپزشکی به خاطر ارائه مجوز عرضه شیر خام انتقاد کرده بود.