محبوب مهدویان در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: اولین همایش منطقه ای فرآورده های لبنی سنتی ایران پنجم اسفند ماه سال جاری به همت معاونت پژوهشی و اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی این دانشگاه و با همکاری دانشگاه آزاد ماکو و کارخانه تولید پنیر قرمز هلندی سلماس برگزار می شود.
وی افزود: تامین غذا نیاز اولیه و ضروری زندگی بشر به حساب آمده و لبنیات و فرآورده های آن از مهمترین گروه های غذایی تامین کننده نیازهای اساسی بدن انسان است؛ بنابراین بکارگیری فناوری های پیشرفته و ابداع روش های نوین تولید و بسته بندی و رعایت نکات بهداشتی در محصولات لبنی اهمیت بسزایی داشته و ضامن امنیت غذایی انسان هاست.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد خوی با اشاره به تشکیل کمیته علمی و دبیرخانه این همایش و شروع فعالیت آن ها تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات تا امروز است.