کد خبر:۲۸۸۵۹۸

همایش «فرآورده‌های لبنی سنتی ایران» در دانشگاه آزاد خوی برگزار می‌شود

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد خوی گفت: اولین همایش منطقه‌ای «فرآورده‌های لبنی سنتی ایران» در دانشگاه آزاد خوی برگزار می‌شود.
همایش «فرآورده‌های لبنی سنتی ایران» در دانشگاه آزاد خوی برگزار می‌شود

محبوب مهدویان در گفت‌و‌گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: اولین همایش منطقه ای فرآورده های لبنی سنتی ایران پنجم اسفند ماه سال جاری به همت معاونت پژوهشی و اعضای هیات علمی گروه صنایع غذایی این دانشگاه و با همکاری دانشگاه آزاد ماکو و کارخانه تولید پنیر قرمز هلندی سلماس برگزار می شود.


وی افزود: تامین غذا نیاز اولیه و ضروری زندگی بشر به حساب آمده و لبنیات و فرآورده های آن از مهمترین گروه های غذایی تامین کننده نیازهای اساسی بدن انسان است؛ بنابراین بکارگیری فناوری های پیشرفته و ابداع روش های نوین تولید و بسته بندی و رعایت نکات بهداشتی در محصولات لبنی اهمیت بسزایی داشته و ضامن امنیت غذایی انسان هاست.


معاون پژوهشی دانشگاه آزاد خوی با اشاره به تشکیل کمیته علمی و دبیرخانه این همایش و شروع فعالیت آن ها تصریح کرد: آخرین مهلت ارسال مقالات تا امروز است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار