کد خبر:۲۷۴۱۷۵
سورنا ستاری:

حمایت از طرح های مورد نیاز کشور از جشنواره «علم تا عمل» / اضافه شدن بخش دانشجویی به جشنواره سال آتی

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: حمایت ما از طرح هایی است که به رفع و حل شدن مشکلات کشور منتهی شود.
حمایت از طرح های مورد نیاز کشور از جشنواره «علم تا عمل» / اضافه شدن بخش دانشجویی به جشنواره سال آتی
به گزاش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری در نشستی که با اعضای ستاد برگزاری چهارمین نمایشگاه و جشنواره ملی «علم تا عمل» برگزار شد با اعلام اینکه تحت تاثیر شور و نشاط و امید و انگیزه شرکت‌کنندگان و صاحبان طرح‌ها در نمایشگاه قرار گرفت، افزود: در این دوره از نزدیک در جریان تلاش‌های مستمر و پی‌گیری‌های افراد و صاحبان طرح ها و غرفه‌داران و مسئولان در هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره بودم و از حجم بالای اقدامات، تلاش‌ها و کار زیاد صورت گرفته در نمایشگاه تشکر و تقدیر می‌کنم.  
 
وی گفت: از هم اکنون باید بدنبال برنامه‌ریزی بهتر و پیگیری امور جشنواره و نمایشگاه ملی«علم تا عمل»  سال آینده باشیم و اینکه هر سال باید نمایشگاه بهتر و با تعداد طرح‌های بیشتر از سال پیش این جشنواره را ادامه بدهیم تا شور، ذوق و امید در میان صاحبان طرح‌ها تقویت شود.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت:‌ در زمان برگزاری نمایشگاه تعداد زیادی نامه، درخواست‌ها و پیشنهادها دریافت کردم که حتما آنها را مطالعه و بررسی خواهم کرد و انتظار دارم نگرانی های احتمالی به وجود آمده در دوره آینده نمایشگاه رفع شود.
 
ستاری گفت: باید کاری کرد که طراحان و صاحبان ایده‌ها که در نمایشگاه حضور داشتند نا امید نشوند و هیچ تقاضایی نباید بدون بررسی بماند و موظف هستیم با رسیدگی خوب امید را در دل آنها زنده نگه‌داریم.  
 
این مقام مسئول ادامه داد: افراد شرکت کننده در نمایشگاه وقت گذاشتن و هزینه‌ها صرف کردند، بسیاری از طرح های ارائه شده با کمک‌های محدود هم می‌تواند در مسیر فرآیند تولید قرار گیرد.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اعلام اینکه در ارائه حمایت ها ‌باید فرهنگ‌سازی صورت گیرد خاطر نشان کرد: ‌باید کمک‌ها هدفمند و حساب شده باشد و با ابزار‌های مختلف مثلا کریدور تجاری سازی پارک فناوری پردیس به طرح‌های ارائه شده کمک کرد.
ستاری افزود: باید در میان طرح های ارائه شده بدنبال آن طرح هایی بود که به رفع و حل شدن چند مساله و مشکل کشور منتهی می شود، در صورت موفقیت همین مقدار می‌توانیم بگوییم که در فرآیند نمایشگاه خوب عمل کرده ایم.
 
وی با بیان اینکه نمایشگاه و جشنواره ملی «علم تا عمل» هنوز تمام نشده است، گفت: به نظر می‌رسد باید یک سری تغییرات در نحوه برگزاری این نمایشگاه و نیز اصلاح نحوه داوری‌ها، ارزیابی ها و نظارت و پی‌گیری بیشتر صورت بگیرد تا شور و ذوق‌ها تقویت شوند.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: شرکت کنندگان باید احساس کنند داوری بی نقص و به دقت انجام شده، به طرح شان حتما بررسی  و جدی نگاه شده تا احساس رضایت بیشتری کسب کنند.  
 
ستاری افزود: در این موارد بسیاری را باید به دید فرهنگ‌سازی و جریان‌سازی نگاه کنیم نه اینکه نمایشگاه را به دید کار اجرایی نگاه کنیم، البته باید بخش‌های ویژه و مرتبط با این دیدگاه در بررسی و برنامه‌ریزی مجدد به نمایشگاه اضافه شود از جمله بخش دانش‌آموزی و دانشجویی به‌عنوان بخش جنبی اضافه شود.
 
وی در پایان از تلاش همکاران خود در ستاد اجرایی چهارمین نمایشگاه و جشنواره ملی «علم تا عمل» تشکر کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار