به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ دکتر محمود عنوان کرد: توسعه کارخانه های شیر پاستوریزه به همراه واکسیناسیون دام ها علیه بیماری تب مالت سبب کاهش موارد بیماری در سال های اخیر شده است.
معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به مصرف شیر فله ای مورد تایید وزارت بهداشت نیست، گفت: با توجه به این که این شیرها کنترل نشده و در شرایط مناسبی نگهداری نمی شوند امکان انتقال بیماری های واگیر دار مانند: تب مالت و باکتری های مولد اسهال (سالمونلا) وجود دارد.
وی با تاکید بر این که مصرف شیر و لبنیات غیر پاستوریزه به هیچ وجه مورد تایید وزارت بهداشت نیست گفت: توسعه آموزش همگانی در باره فواید مصرف شیر و لبنیات پاستوریزه راه حل پیشگیری این مشکل است.