کد خبر:۳۵۰۳۰۳
معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور:

طرح 10 ساله ریشه‌کنی تب مالت تدوین شده است

معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور گفت: طرحی جامعی برای ریشه‌کنی تب مالت تدوین و جهت تصویب ارائه شده است که در صورت اختصاص منابع، می‌توانیم ظرف 10 سال به اهدافمان که نهایتا به ریشه‌کنی تب مالت منجر می‌شود، برسیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، امیری سه شنبه، 28 مرداد در نشست منطقه‌ای و کارگاه تربیت مدرس رده اول پیشگیری، کنترل و درمان بیماری تب مالت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خرم آباد در حال برگزاری است، بیان داشت: طرحی جامعی برای ریشه‌کنی تب مالت تدوین و جهت تصویب ارائه شده است که در صورت تصویب و اختصاص منابع مورد نیاز می‌توانیم ظرف 10 سال به اهدافمان که نهایتا به ریشه‌کنی تب مالت منجر می‌شود برسیم.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بین پنج تا شش میلیارد تومان اعتبار کنترل تب مالت در کشور است، افزود: اگر چه این اعتبار اندک است، اما اگر همین اعتبار هم اختصاص نیابد و بدنبال آن اقدامی صورت نگیرد سالیانه به کشور 6000 میلیارد تومان خسارت ناشی از بیماری تب مالت وارد می‌شود.

 

معاون زئونوزهای سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اینکه هیچ گونه استراتژی نمی‌تواند بدون ساماندهی تشکیلات دامپزشکی در کشور موثر باشد، گفت: میزان بدهی غرامت دامپزشکی کشور طی سال 92 و سه ماهه اول سال 93 به دامداران هشت و نیم میلیارد تومان است؛ اما امسال برای پرداخت این غرامت‎ها تنها 400 میلیون تومان اختصاص یافته است.

 

امیری بر ضرورت سلب مسئولیت پرداخت غرامت به دامداران توسط سازمان دامپزشکی تاکید کرد و ادامه داد: این سازمان تنها می بایست به شناسایی بیماری‌ها و معرفی دامداران به بیمه اقدام کند؛ اما در حال حاضر وظیفه پرداخت غرامت‌ها نیز بخش عمدهای از زمان دامپزشکی را گرفته است.

 

وی خواستار اختصاص 10 درصد از اعتبارات حوزه سلامت کشور به حوزه دامپزشکی شد و افزود: اگر سیاستگذاران کشور نسبت به این تخصیص اعتبار اقدام کنند نه تنها در مقابله با بیماری تب مالت؛ بلکه در مقابله با بسیاری دیگر از بیماری‌های موفق خواهیم شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار