کاظم اولیایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، درباره خصوصی سازی باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: در ابتدا باید بگویم که بنده حضور آقای دکتر گودرزی را در عرصه ورزش غنیمت می شمرم؛ چراکه سال های سال اعتقاد داشتم باید به متخصص هایی که به نظام تعهد دارند احترام بگذاریم و کار ورزش را به اهلش واگذار کنیم.
وی در خصوص اینکه وزیر ورزش ظاهراً اعتقادی به واگذاری سرخابی ها ندارد و این کار را عجولانه می داند، افزود: بعد از اینکه گروهی از آقایان به وزارت ورزش آمدند، من هم مانند تمام ورزش دوستان از آمدنشان خوشحال شدم، اما توقع نداشتم کسی که به عرصه ورزش قدم می گذارد، بدون تفکر تخصصی و به یکباره این گونه اظهارنظر کند؛ در هر صورت بحث خصوصی سازی یک امر بدیهی و ثابت شده در قرن فعلی است و با توجه به قوانین بالادستی ما نیز لازم الاجراست.
مدیرعامل سابق باشگاه پاس تصریح کرد: در مورد باشگاه استقلال و پرسپولیس هم باید کار تخصصی بکنیم و بگوییم به فلان دلیل کارشناسی که بر روی آن کار شده باید از این مسیرها برویم تا به اهداف اسناد بالادستی برسیم و این که یک بار بگوییم می شود، یک بار بگوییم نمی شود یک بار بگوییم مصلحت هست و یک بار هم بگوییم مصلحت نیست، مشکلات را حل نمی کند، بنابراین توقع چنین صحبت هایی را از یک وزیر تحصیلکرده کارشناس نداشتم.
اولیایی در خصوص برنامه ها و اظهارنظر برخی مدیران برای واگذاری هفت ساله باشگاه استقلال و پرسپولیس به آنها یادآور شد: این شعارهای پوپولیستی را قبلاً هم داده اند و ما مدت هاست که این شعارها را از کسانی که علاقه مند به صندلی خودشان هستند، شنیده ایم؛ وقتی ما علاقه بیش از حد این افراد در حفظ صندلی را می بینیم مطمئناً باید بیشتر در حرف هایشان تامل کنیم، وقتی که می بینم بررسی های کارشناسی انجام چنین کارهایی را بعید می داند، نیت مطرح کنندگان این حرف ها مورد شک قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: از آنجا که این موضوعات با تخصص من در ارتباط است و من در این زمینه در اتحادیه باشگاه ها کار کردم، می توانم بگویم ما باید اول تعریف باشگاه و باشگاه حرفه ای و ورزش حرفه ای و قهرمانی را به عنوان مقدمه مد نظر قرار دهیم و سپس باشگاه های موجود را در ظرف مقدمه بگنجانیم؛ در غیر این صورت این شعارها به جای قابلیت اجرا صرفاً قابلیت منفعت بری دارد.
مدیرعامل سابق باشگاه پاس خاطرنشان کرد: سعیدلو، رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی، به صورت غیرقانونی، استقلال و پرسپولیس را دو شرکت دولتی اعلام کرد که از آن زمان تا حالا، مدیران این دو باشگاه میلیاردها تومان برای دولت بدهکاری و تعهد بر جای گذاشته اند.
اولیایی یادآور شد: کجای این موضوع را عقل و منطق می پذیرد که شما دو شرکت خصوصی داشته باشید و اجازه دهید هر میزان که دوست داشتید بدهی انباشته کنید و توقع داشته باشید این بدهی را دولت پرداخت کند و سپس بدهی ای را که خود ایجاد کرده اید مدام به صورت پتک بر سر دولت بکوبید و هر دولت جدید که بر سر کار آمد از آن بخواهید که بدهی های شما را پرداخت کند؟
وی در پایان گفت: مسیری که برای دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در نظر گرفته شده به سمت بیراهه می رود و هر شخص و دستگاهی به این مسیر غلط کمک کند این دو باشگاه را بیشتر به بیراهه برده است.