کد خبر:۲۷۹۰۹۰

شناسایی جاعل فیس بوک رضایی

فردی که در یکی از شبکه‌های اجتماعی، اخباری را در ارتباط با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام جعل می‌کرد، شناسایی شد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، به دنبال جعل خبری در ارتباط با یکی از صحابه پیامبر اسلام(ص) که در فیس بوک از قول وی منتشر شده بود، فرد مذکور توسط نهادهای مسئول شناسایی شد.

 

این شخص پس از چند روز پیگیری و مراقبت‌های لازم، توسط نهادهای ذیربط شناسایی و پرونده وی تحویل مقامات قضایی شد.

 

سایت محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلح نظام 29 آبانماه امسال در اطلاعیه‌ای نوشت: در پی انتساب برخی اخبار در سایت‌های اجتماعی نسبت به دکتر رضایی، اعلام می‌شود که دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، فاقد هرگونه صفحه در فیس‌بوک است.

 

بدیهی است که اینگونه اقدامات در سایت‌های اجتماعی، برای ایجاد اختلاف و تفرقه صورت می‌گیرد و اخبار و مطالب منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی فاقد اعتبار است. تنها مرجع رسمی در خصوص انتشار اخبار، نظرات، دیدگاه‌ها و بیانیه‌های دکتر رضایی، سایت شخصی ایشان است.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی محسن رضایی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار