کد خبر:۲۷۹۸۳۴

کِشمش؛ اولین درخواست رسمی اروپا پس از توافقنامه ژنو

اولین درخواست رسمی که از طرف غرب پس از توافقنامه ژنو به دست تجار ایرانی رسیده است، تقاضای خرید چند تن کشمش از نوع سلطانی از تجار ایرانی است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس اعلام یک نهاد رسمی مرتبط با صادرات محصولات کشورمان، اولین درخواست رسمی که از طرف غرب پس از توافقنامه ژنو به دست تجار ایرانی رسیده است، تقاضای یکی از شرکت‌های معتبر اروپایی برای خرید چند تن کشمش از نوع سلطانی از تجار ایرانی است که تاکنون چندین فعال اقتصادی اقدام به ارسال اطلاعات و قیمت اجناس خود کرده‌اند. در این گزارش همچنین تاکید شده است که رایزنی‌های فراوانی برای آغاز صادرات محصولات ایرانی به اروپا در حال انجام است.

 

*تصمیم عجیب دو دولت درباره بیمه کارگاه‌های کشاورزی

در حالی که بر اساس بند 91 قانون بودجه امسال، کارگاه‌های کشاورزی مشمول نظام صنفی کشاورزان در شمول قانون معافیت از پرداخت سهم بیمه کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند، هستند و آیین نامه اجرایی قانون ظرف یک ماه از تصویب بودجه تهیه خواهد شد، شنیده شده بر اساس بررسی‌های یک نهاد نظارتی، دولت دهم در این زمینه اقدام خاصی انجام نداد و دولت یازدهم نیز اخیرا آیین نامه اجرایی بند 100 قانون بودجه سال 90 را برای موضوع فوق تنفیذ کرد.

 

 

منبع: روزنامه خراسان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار