خوب یا بد حضور زنان در استادیوم - 1
کد خبر:۲۸۱۰۲۳
خوب یا بد حضور زنان در استادیوم- 2
ساکت: بانوان در رقابتهای مخصوص به خود نیز به ورزشگاهها نمیروند / لزوم فرهنگسازی برای حضور بانوان در مراکز ورزشی
مدیرعامل اسبق سپاهان گفت: به جای ترویج حضور بانوان در ورزشگاههایی که آقایان هم هستند، باید حضور خانمها در مسابقات مربوط به بانوان را فرهنگسازی کنیم.

محمدرضا ساکت در گفتوگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد حضور بانوان در ورزشگاه ها گفت: در حال حاضر بحث حضور بانوان در ورزشگاه ها به صورت تبلیلغاتی در کشور مطرح است و افراد مختلف از زوایای مختلف به بررسی این موضوع می پردازند. من اول می خواهم این موضوع را مطرح کنم که چرا حضور بانوان در سالن هایی که خود بانوان ورزش می کنند تا این حد کمرنگ است.
وی در ادامه افزود: اگر موضوع حضور در ورزشگاه ها مطرح است، ما در حال حاضر رقابت های بسیار خوب و جذابی در ورزش بانوان داریم که متاسفانه خانم ها خودشان از آن استقبالی نمی کنند و حتی خبرنگاران زن هم برای پوشش این مسابقات نمی روند.
مدیرعامل اسبق باشگاه سپاهان به جایگاه فرهنگ سازی در ورزش و فوتبال کشور اشاره کرد و گفت: من اولین چیزی که می خواهم به آن اشاره کنم این است که گام اول فرهنگ سازی برای حضور بانوان در ورزشگاه ها، حضور جدی بانوان در فضاهایی است که خود بانوان در آنجا ورزش می کنند و یا مسابقه می دهند.
ساکت تصریح کرد: ما به جای این که حضور بانوان در ورزشگاه هایی که آقایان هستند را ترویج کنیم، اول باید حضور خانم ها در مسابقات مربوط به بانوان را فرهنگ سازی نماییم؛ چرا که این امر موجب تبلیغ و تشویق ورزش بانوان می شود؛ الان ما شاهد هستیم در مسابقات بانوان هیچ کس، بجز خانواده خود ورزشکاران حضور ندارد و این شایسته ورزش بانوان نیست.
وی در ادامه تصریح کرد: مورد بعدی که لازم است به آن اشاره کنم، این است که ما در بحث حضور بانوان در ورزشگاه ها در حال حاضر دچار تناقض هستیم و رفتارهای متضادی در این زمینه از ما سر می زند. در برخی از رشته ها خانم ها در استادیوم حضور پیدا می کنند، در برخی دیگر حضورشان ممنوع است، در برخی از استان ها مجاز است و در برخی دیگر مجاز نیست، در برخی از رقابت های بین المللی در تهران مجاز است و در برخی از مسابقات لیگ های داخلی در شهرستان ها مجاز نیست؛ در کل یک برخورد قانونمند با رویه مشخص وجود ندارد.
مدیرعامل اسبق سپاهان همچنین گفت: باید موضوع حضور بانوان در ورزشگاه هایی که مربوط به مسابقات آقایان است از یکنواختی برخوردار شود و برای یک چنین اقدامی، قدم اول این است که ما فضاهای فیزیکی مناسب و درخور حضور بانوان در ورزشگاه ها را فراهم کنیم؛ چرا که تا این امکانات فراهم نشود صرف حضور در ورزشگاه درست نیست.
ساکت بر فرهنگ سازی در بین تماشاگران فوتبال تاکید کرد و گفت: مسئله بعدی فرهنگ سازی رفتاری برای تماشاگران آقا و خانم است که این امر باید از طریق کانون هواداران باشگاه ها و روسای فدراسیون ها انجام پذیرد. حضور بانوان در ورزشگاه هایی که مربوط به مسابقات آقایان است مستلزم فضای مناسب و فرهنگ مناسب است که ما باید در ابتدا در این دو مقوله اقدام مناسب را انجام دهیم و سپس درهای ورزشگاه ها را به روی بانوان باز کنیم.
وی در پایان تاکید کرد: ما هنوز فرهنگ مناسب را در ورزشگاه ها نداریم و خیلی از برخوردهای نامناسبی که اکنون در ورزشگاه ها داریم ناشی از عصبیت تماشاگران است؛ این عصبیت در هنگام حضور بانوان هم ممکن است به وجود بیاید و حتی حضور بانوان ممکن است بر بخشی از جامعه تاثیر بگذارد، ولی نمی تواند به عنوان عامل فرهنگ ساز، جو ورزشگاه ها را تغییر دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
چرا خبر تعطيلي با دليل نامشخص "کافه کراسه" رو کارنکرديد؟
پاسخ