کد خبر:۲۸۱۳۶۸
همزمان با هفته پژوهش صورت گرفت؛

رونمایی از بانک جامع پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی

همزمان با هفته پژوهش، بانک جامع پژوهش‌های موسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی رونمایی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، رضا خوراکیان، مدیرعامل موسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رضوی دیروز در نشست خبری با تأکید بر بیان واقعیت‌ها در فعالیت‌های پژوهشی، بیان داشت: موضوعی که در فعالیت‌های پژوهشی از اهمیت بالایی برخوردار است، هراس نداشتن از بیان واقعیت‌هاست زیرا این، واقعیتی است که نیازمند توجه بیشتر است.

 

وی با بیان این که ما امروز نیازمند ارائه آمار صحیح در حوزه پژوهشی هستیم، تصریح کرد: دست‌اندرکاران پژوهش‌های اجتماعی باید توجه داشته باشند که آمار ندادن بهتر از آمار غلط دادن است زیرا ما در حوزه پژوهش نیازمند تحول هستیم و این تحول، مستلزم ارائه آمار صحیح است.

 

خلأ نظارت رسانه‌ها بر فعالیت‌های پژوهشی

 

وی به اهمیت دیجیتال سازی بانک‌های پژوهشی و عدم موازی کاری در این حوزه اشاره کرد و بیان داشت: خلأ نظارت رسانه‌ها بر امور پژوهشی احساس می‌شود که انتظار می رود رسانه‌ها، مراکز پژوهشی را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار دهند تا مراکزی نتوانند آمار نادرست ارائه کنند.

 

مدیرعامل مؤسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس، به توجه این مؤسسه بر موضوع آینده‌پژوهشی اشاره کرد و گفت: ضرورت توجه به بحث آینده‌پژوهی حس می‌شود که در صدد آن هستیم در حوزه‌های مختلف، آینده‌پژوهی صورت گیرد و پس از آن، آینده نگاری موضوعیت پیدا می‌کند که ببینیم آینده تصویر شده، بهتر است چگونه رقم بخورد.

 

وی با بیان این که برای اولین بار، در سال 92 مجری چندین پروژه پژوهشی بودیم، بیان داشت: بررسی توان علمی و ظرفیت نسبی مخاطبان سخنرانی مقام معظم رهبری در حرم مطهر، بررسی میزان رضایتمندی شرکت‌کنندگان در اعتکاف و چندین طرح دیگر از پروژه‌های پژوهشی این مؤسسه به شمار می رود.

 

ایجاد بانک جامع پژوهش

 

خوراکیان از رونمایی بانک جامع پژوهش‌های مؤسسه خبر داد و تصریح کرد: این بانک جامع در هفته پژوهش بر روی سایت مؤسسه خدمات مشاوره‌ای، جوانان و پژوهش‌های اجتماعی آستان قدس رونمایی خواهد شد.

 

در ادامه سید علی مدنی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی نیز در این نشست با بیان این که این بنیاد در حوزه علوم اسلامی و تمدن ساز دینی فعالیت می‌کند، گفت: بنیاد فرهنگی رضوی در بخش مدارس و حوزه دانش‌آموزی، 6هزار دانش‌آموز دارد که طبق سند چشم‌انداز آستان قدس رضوی، باید در بالاترین سطح علمی و با رویکرد فرهنگی پژوهشی و جزء افتخارات نظام جمهوری اسلامی باشد.

 

تألیف 87 کتاب در مدارس امام رضا (ع)

 

وی به تألیف 87 کتاب در مدارس امام رضا (ع) اشاره کرد و ادامه داد: علاوه بر تألیفاتی که صورت گرفته، دانش‌آموزان نیز اختراعاتی را به ثبت رسانده‌اند که از جمله آنان می‌توان به کنترل هوشمند آب و ربات مین‌یاب اشاره کرد.

 

مدنی بیان داشت: 17 رتبه در المپیادهای استانی و راه‌یابی هفت طرح به جشنواره خوارزمی از دیگر افتخارات دانش‌آموزان مدارس امام رضا (ع) است.

 

وی، ایجاد دپارتمان های پرورشی و پژوهشی و اجرای طرح رابط پژوهش برای اولین بار در مدارس امام رضا (ع) را از طرح‌های این بنیاد برشمرد و اظهار داشت: طرح ایجاد پژوهشگران جوان در پژوهش سراها و اجرای طرح پژوهش در کلاس در س و مدرسه برای آموختن اندیشیدن و تفکر به دانش‌آموزان از دیگر طرح‌های در دست اجرای این بنیاد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار