کد خبر:۲۸۱۳۷۲
مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی خبر داد:

انتشار بیش از 11 میلیون جلد کتاب توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس

مدیرعامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: تیراژ چاپ کتاب از ابتدای تأسیس بنیاد تا به امروز، 11 میلیون و 989 هزار و 50 جلد بوده که این فراوانی، نشان از استقبال مردم از آثار بنیاد دارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت‌الاسلام علی‌اکبر الهی خراسانی دیروز در نشست خبری مشترک هفته پژوهش آستان قدس رضوی،گفت: 130 طرح پژوهشی در 40 عنوان به بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس ارائه‌شده که از این تعداد، 70 طرح مورد تأیید قرارگرفته و در دستور کار این بنیاد قرار گرفته است.

 

وی در خصوص نحوه انتخاب و تأیید آثار دریافتی، بیان داشت: این طرح‌ها ابتدا در شورای ارزیابی آثار مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد و پس از اخذ تأییدیه از این شورا، آثار مذکور به هیأت مدیره بنیاد برده می‌شود تا با پیشنهاد اصلاحاتی به منظور اصلاح . بهبود کیفیت طرح، در نوبت چاپ قرار گیرد.

 

حجت‌الاسلام الهی خراسانی، ارزیابی و بررسی را عاملی برای رشد بنیاد و اقبال عمومی به آثار دانست و بیان داشت: دومین عامل رشد و ارتقای بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس، وجود پژوهش گران حوزوی و دانشگاهی است؛ یعنی هم مراحل حوزوی را گذرانده‌اند و هم دانشگاهی که از این دست می‌توان به استاد واعظ زاده که هم دانشگاهی هستند و هم حوزوی اشاره کرد.

 

وی به بیان آماری از کتاب‌های چاپ‌شده توسط این بنیاد پرداخت و گفت: تیراژ چاپ کتاب طی هشت ماه امسال، 388هزار و 500 نسخه بوده که نشان گر یک رشد منطقی برای بنیاد است؛ همچنین، تیراژ چاپ کتاب از ابتدای تأسیس بنیاد تا به امروز، 11 میلیون و 989 هزار و 50 جلد بوده که این فراوانی، نشان از استقبال مردم از آثار بنیاد دارد.

 

در ادامه محمدمهدی زاهدی، مدیرعامل مرکز کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی نیز در این نشست با بیان این که سازمان کتابخانه‌ها، حوزه وسیعی برای فعالیت‌های پژوهشی دارد، گفت: در حوزه موزه نیز با در اختیار داشتن اشیائی با قدمت سه هزار سال، نگه‌داری و مرمت هر کدام از این اشیاء نیازمند پژوهش‌های گسترده‌ای است.

 

وی به مرکز اسناد آستان قدس رضوی اشاره کرد و بیان داشت: آستان قدس، یکی از بزرگ‌ترین مرکز اسناد را در اختیار دارد و از آنجا که اسناد، گویاترین زبان اجتماعی، فرهنگی و تاریخی بشر است، ضرورت دسته‌بندی و پژوهش در رابطه با آنان بیشتر حس می‌شود.

 

مدیرعامل مرکز کتابخانه‌های آستان قدس به زمینه‌های پژوهشی موجود در این سازمان اشاره کرد و افزود: با توجه به این که کتابخانه‌های دیجیتال به کتابخانه‌های سنتی اضافه‌شده، کتابداری به شکل سنتی و شک مدرن آن می‌تواند زمینه زیادی را برای انجام پژوهش فراهم آورد.

 

وی به کسب مقام اول کشوری این سازمان در تولید مقاله در سطح سازمان‌های فرهنگی کشور اشاره کرد و بیان داشت: از آنجایی که این سازمان خود را سازمانی پژوهش محور می‌داند، این سطح از تولید مقالات را چه در سطح بین‌المللی ISI و چه در سطح پژوهش‌های داخلی در خود ایجاد کرده است.

 

زاهدی به آمار انتشار مقالات این سازمان از سال گذشته تا کنون اشاره و تصریح کرد: از سال 91 تا کنون، 219 مقاله در سطوح مختلف به چاپ رسیده است و همچنین، برگزاری 32 نشست علمی، اتمام 52 طرح پژوهشی و در دست اقدام داشتن 11 طرح دیگر از جمله فعالیت‌های ابن سازمان به شمار می‌رود.
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار