کد خبر:۲۸۱۴۷۲
فیاضی خبر داد:

تنش‌آفرینی فرستادگان وزارت علوم در دانشگاه مازندران

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: گزارش نگران کننده‌ای از هیئت بازرسی وزارت علوم از دانشگاه مازندران به دست ما رسیده است.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالوحید فیاضی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی در خصوص بازرسی هیئتی از وزارت علوم به منظور تفحص و بازرسی از دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: اگر نفس عمل برای ارزیابی عملکرد باشد اشکالی ندارد ولی اگر این نظارت‌ها در جهت بهانه جویی برای تغییر و تحول باشد این کار علاوه بر اینکه صحیح نیست، نشانگر این است که وزارت علوم تنها به دنبال توجیه برای اقدامات آینده خودش است.

 

وی افزود: به نظر می‌رسد خیلی هم مصلحت نیست که این اقدامات انجام شود. وزیر علوم می‌تواند هرکسی از مسئولین دانشگاه‌ها را که بخواهد تغییر دهد.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: گزارشی از مازندران در همین خصوص به دست ما رسید که ناخوشایند بود. اینکه بروند در دانشگاه‌ها و به نحو غیر علمی در مورد افراد جست‌و‌جو کنند و به وزارت خانه گزارش دهند که به عنوان منشا تصمیم گیری در نظر گرفته شود، به نظر کار درستی نمی‌آید و مورد پسند نیست.

 

فیاضی تصریح کرد: به هرحال چون دولت عوض شده، وزیر علوم مختار است و می‌تواند روسای دانشگاه‌ها را عوض کند و نیازی به برنامه ریزی‌های این چنینی نیست.

 

اخیرا هیئتی از سوی وزارت علوم با حضور در دانشگاه‌های کشور به بهانه بازرسی به دنبال مچ‌گیری و پرونده سازی علیه روسای قبلی دانشگاه‌ها است تا از این طریق بتواند عزل و نصب‌های مورد نظرش را انجام دهد.

 

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار