به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ محمد علی نجفی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به ظاهر تمام برنامه ریزی ها را برای سفر به ارگ تاریخی بم همزمان با سالروز زلزله در این منطقه انجام داده بود، فرصتی مناسب برای روبرو شدن با رسانه ها و گفتن از تمدن ایران و حفظ میراث کشورمان در نقطه ای که کمتر کسی آن را نمی شناسد.
نجفی در این سفر برای دیده شدن و انتشار آنچه می گفت ناگزیر نیاز به اصحاب رسانه داشت اما ظاهراً حضور خبرنگاران در این برنامه تنها تا زمانی مهم بود که نیاز آنها تعیین می کرد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی 5 دی در ارگ بم حضور یافت و حرفها و تصاویرش پخش شد و خبرنگاران و عکاسان به دنبالش این سو و آن سو بودند برای بازدید از ارگ، گورستان و ...
تا اینکه وقت رفتن شد، خودروهای ویژه برای رئیس و همراهانش صف کشیدند تا راهی فرودگاه شوند. اصحاب رسانه هم که نجفی بارها اعلام کرده بود مورد عنایت او هستند و درهای سازمان به رویشان باز است به سمت تاکسی هایی راهنمایی شدند که در نگاه اول، داد می زدند توان تاختن در بیابان را ندارند.
کسی که به کویر سفر کرده باشد سوز سرمای شب های کویر را خوب می شناسد آن هم در جاده بم به کرمان.
ماشین های آقایان مسئول راه می افتند و هر 4 خبرنگار را هم در یک تاکسی جا می دهند تا از ارگ به فرودگاه کرمان برسند اما تاکسی خانم های خبرنگار در میان راه خراب می شود. خبرنگاران می مانند و یک راننده، سوز سرما و یک بیابان.
روابط عمومی هم که در این بین، ظاهراً قرار است مسئولیتش بیشتر از رسیدگی به امور رسانه ها رسیدگی به امور روسا باشد.
خانم های خبرنگار ساعتی را در سیاهی و سرمای بیابان، به تدبیر مرد دولت یازدهم در میراث فرهنگی برای امنیت و آسایش پیامبران عرصه خبر در این حوزه می اندیشند و خاطره ای تلخ که خلق آن برای خبرنگاران، نیاز به ثبت دارد!
ارابه ویژه خبرنگاران پس از گذشت ساعتی بوکسل می شود و آنها به هر زحمتی با کمک سایر خبرنگاران به ماشینی دسترسی پیدا می کنند که ماموریتشان را به اتمام برسانند.
ولی جای یک سوال باقی می ماند و آن اینکه خبرنگاران، مکرر در برنامه های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از مسئولان درباره میهمان نوازی شنیده اند با این اوصاف، آیا این رسم میهمان نوازی از خبرنگاران است؟
منبع: فارس