کد خبر:۲۸۵۵۷۷
عضو هیأت مدیره همراه اول:
عرضه ۱۳۲ میلیون سیمکارت در کشور تا ۳ سال آینده
عضو هیأت مدیره همراه اول از پیشبینی عرضه حدود 132 میلیون سیمکارت در کشور تا سال 2017 خبر داد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، رسول سرائیان عضو هیأت مدیره همراه اول که در پنل تخصصی «تلفنهای هوشمند و ارتباطات همراه در افق بانکداری آینده» در سومین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت سخن میگفت از اپراتور اول تلفن همراه کشور به عنوان سرمایهای ملی و فرصتی منحصر بفرد برای آینده نظام بانکداری کشور یاد کرد.
سرائیان گفت: اتحادیه جهانی مخابرات ITU در گزارشی سه خصیصه منحصر بفرد را برای موبایل مطرح کرده است.
براساس گزارش ITU تلفن همراه پیشران رشد و توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهان است. تلفن همراه سریعترین فناوری مورد پذیرش مردم در تاریخ بوده و هماکنون پرطرفدارترین و گستردهترین فناوری شخصی در جهان محسوب میشود.
وی افزود: ITU در پیشبینی خود برای سال 2013 نیز گفته است، تعداد سیمکارتهای عرضه شده با جمعیت جهان برابری میکند که هماکنون با 7.1 میلیارد سیمکارت، تقریباً چنین اتفاقی افتاده است. همچنین ITU پیشبینی کرده است که تا سال 2017 تعداد سیمکارتهای عرضه شده در جهان به 10 میلیارد برسد.
عضو هیأت مدیره همراه اول با اشاره به پیشبینیهای انجمن جهانی GSM اظهار داشت: تا سال 2017 میلادی کمتر کشوری در جهان یافت خواهد شد که ضریب نفوذ تلفن همراه در آن زیر 100 درصد باشد و در اکثر مناطق جهان، متوسط داشتن سیمکارت از عدد 2 عبور خواهد کرد.
سرائیان با تاکید بر اینکه هزینه ترانزکشن موبایل در سیستم بانکی بسیار کم است گفت: اگر در هزینههای ترانزکشن در سیستم بانکی دقت کنیم، میبینیم که پایینترین هزینه مربوط به تلفن همراه و با سایر سیستمها غیرقابل مقایسه است که این امر جزو ویژگیهای منحصر بفرد فناوری موبایل است.
او افزود: از دیگر ویژگیهای فناوری موبایل این است که در ضمن استفاده همه گیر توسط مردم، با ورژنهای جدید تعویض و جایگزین میشود. موبایل تنها تکنولوژی است که هر 10 سال نسل عوض میکند. پیشبینی میشود نسل پنجم تلفن همراه که ترکیب سه فناوری Cloud، نانو تکنولوژی و IP است در سال 2020 به بازار عرضه شود.
وی در ادامه با طرح این سؤال که «آیا همراه اول یک فرصت منحصر بفرد و یک سرمایه ملی برای نظام بانکداری کشور است؟» بیان داشت: همراه اول از سال 1373 شروع به کار کرد و اکنون 19 سال سابقه و 24 هزار سایت در کشور دارد.
او با بیان اینکه اپراتور اول بیش از 62 میلیون سیمکارت عرضه کرده است، سهم بازار این اپراتور را 61 درصد دانست و گفت: شاید یکی از مهمترین و جذابترین بخشها برای نظام بانکداری کشور، بحث پوشش و دسترسی همراه اول باشد.
مؤلف کتاب «توسعه موبایل و تأثیرات اقتصادی و اجتماعی آن در ایران و جهان در افق 1396» در ادامه به پوشش 100 درصدی شهرهای کشور توسط همراه اول اشاره کرد و اظهار داشت: علاوه بر پوشش 100درصدی شهرها، بیش از 70 هزار کیلومتر از جادههای کشور تحت پوشش همراه اول است.
سرائیان افزود: کلیه مراکز توریستی و زیارتی و هر جاییکه افقی برای کسبوکار وجود دارد تحت پوشش شرکت ارتباطات سیار ایران است. این موضوع نشان میدهد چه سرمایهگذاری گستردهای در این حوزه اتفاق افتاده و همراه اول در واقع یک سرمایه ملی است.
عضو هیأت مدیره همراه اول با اعلام اینکه پیشبینی میشود تا سال 2017 حدود 132 میلیون سیمکارت در کشور عرضه شود و حدود 50 میلیون نفر بطور مشخص تلفن همراه داشته باشند گفت: پیشبینی ما یک سرمایهگذاری 6 تا 7 هزار میلیارد تومانی در حوزه نسلهای 3 و 4 است که خوشبختانه مقدمات واگذاری لایسنس آن پیشبینی و مشاور این طرح انتخاب شده است. کار در حال جلو رفتن است و انشاءالله با مجوزی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات صادر خواهد کرد، آماده ارائه سرویسهای آن هستیم.
وی گفت: در حال گسترش اکو سیستمهای خود بوده و در شرکتهایی مثل «جیرینگ» و «امن افزار گستر شریف» سهامدار هستیم و با آنها در این راستا همکاری میکنیم. به عنوان مثال سرویس «امضاء همراه» توسط شرکت امن افزار گستر شریف ارائه شده است.
سرائیان در پایان سخنان خود با اشاره به ویژگی دسترسی همیشگی و گستردگی پوشش موبایل گفت: پوشش موبایل در ایران جزو منحصر بفردترین پوششها در جهان است و بخاطر ارزانی و سادگی استفاده از این فناوری، سرمایهگذاری سنگینی در این حوزه پیشبینی کردهایم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.