کد خبر:۲۸۰۰۷۷
رئیس رگولاتوری:
همراه اول و ایرانسل تجهیزات نسل سوم را خریداری و نصب کردهاند
رئیس سازمان تنظیم مقررات گفت: دلیل انتخاب مبیننت برای اجرای آزمایشی نسل چهارم این بوده که این شرکت هم جمع و جور است و هم ترافیک پایینی دارد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به خرید تجهیزات نسل سوم توسط همراه اول و ایرانسل گفت: دلیل انتخاب مبیننت برای اجرای آزمایشی نسل چهارم این بوده که این شرکت هم جمع و جور است و هم ترافیک پایینی دارد.
علیاصغر عمیدیان معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه مجوزهای راهاندازی LET به صورت مزایده و در فضای رقابتی ارائه خواهد شد، اظهار کرد: آنچه که در حال حاضر به شرکت مبیننت سپرده شده، تنها برای انجام برخی آزمایشهاست.
وی افزود: این مجوز پایلوت برای تست یکسری سرویسها و مشکلاتی که ممکن است در شبکه ارتباطی کشور موجود باشد، داده شده و دلیل انتخاب مبیننت هم از این جهت بوده که میخواستیم این کار را با اپراتوری انجام دهیم که جمع و جور و با ترافیک پایین باشد.
او عنوان کرد: این کار در تمامی کشورها مرسوم است و با اپراتوری کوچک و در محدودهای خاص این کار را انجام میدهند.
عمیدیان با تأکید بر اینکه نسل سوم و چهارم را باید تا پایان برنامه پنجم توسعه پیادهسازی کنیم، تصریح کرد: نسل سوم هنوز انحصاری دارد که تا مرداد 93 وجود خواهد داشت ولی بعد از آن ما موظف به ارائه شبکههای ارتباطی مبتنی بر باند پهن هستیم، هنوز دلیل نمیبینم و علاقهای نداریم دوره انحصار رایتل افزایش یابد مگر اینکه تصمیمگیریها در رده بالادست به گونهای دیگر باشد که خارج از دست ما باشد.
او افزود: در نظر داریم پایلوت را برای LTE و LTE Advance انجام دهیم تا از این طریق شناخت کاملی از شبکه، سیستمها، آینده بازار این حوزه، رقابتپذیری این تکنولوژی در فضای ارتباطی کشور و نحوه ورود دیگر اپراتورها به دست آوریم. تلاش میکنیم تا این لیسانس را تا سال آینده صادر کنیم.
معاون وزیر ارتباطات خاطر نشان کرد: هر دو اپراتور کلان ما آمادگی دارند که در این نسل ورود کنند. حدود فرکانس را میدانند و خیلی از تجهیزات را آورده و نصب کردهاند و فکر میکنیم بعد از ارائه مجوز بین دو تا سه ماه تمام نسل سوم را به شکل کامل در کشور ارائه کنند.
او ادامه داد: درباره نسل چهارم هم مزایده برگزار میکنیم و کسانیکه میتوانند وارد میشوند و با هم رقابت میکنند و لیسانس میخرند. فضای رقابتی کشور هم اجازه ورود بازیگران جدید را میدهد.
وی همچنین درباره استفاده از شرکای خارجی برای پیشبرد و تحقق اهداف این حوزه، ابراز کرد: اصرار داریم اپراتورها در نسلهای جدید مشاور خارجی داشته باشند زیرا موفقتر خواهند بود. در پروانه اپراتور سوم هم دیده شده بود که از شریک خارجی استفاده کنند اما مشکلات این اپراتور هم در گامهای اولیه این بود که مشاور خارجی نداشتند.
رئیس رگولاتوری با اشاره به اینکه به اپراتور خاصی مجوز خاصی نمیدهیم، گفت: سعی میکنیم پروانههای جدید در اختیار همه اپراتورها یا اپراتورهای جدید که قصد ورود دارند، قرار گیرد و برای LTE و LTE Advance هم تا انتهای سال 93 مزایده برگزار خواهیم کرد تا پایلوت انجام شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.