کد خبر:۲۸۵۶۴۸
مولف و پژوهشگر مسائل اجتماعی:

موضوع قلیان کشی فوتبالیست‌ها، لزوم وجود جامعه شناس در کنار تیم‌ها را بیان می‌کند

استاد جامعه شناسی کشورمان گفت: موضوع قلیان کشی فوتبالیست ها لزوم وجود جامعه شناس در کنار تیم های ورزشی را بیش از پیش بیان می‌کند.

حیدرپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، موضوع قیلان کشیدن تیم ملی زیر 22 سال کشورمان را موضوعی اجتماعی عنوان کرد و گفت: در این موضوع می توان یک تحلیل جامعه شناسی داشت، جوانان و نوجوانان فوتبالیست ما جزئی از جوانان جامعه هستند و نمی توان آنها را جدا از جامعه دانست.


وی در ادامه افزود: متاسفانه فرهنگ غلطی جا افتاده است و قلیان کشیدن به عنوان یک رسم در آمده است به یک عرف تبدیل شده که بسیار خطرناک است اما متاسفانه برخی با تساهل از کنار آن می گذرند.


جامعه شناس کشورمان خاطرنشان کرد: همین جوانان ورزشکار جز گروه های مرجع  هستند و سایر جوانان تحت تاثیر آنها قرار می گرند و همین رفتار از آنها عرف غلط قلیان کشی را ریشه دار می کند و باید کار فرهنگی انجام شود.


وی تصریح کرد: تاسف من بر این است که هنوز ضرورت وجود یک جامعه شناس در کنار گروه های مهم مانند فوتبالیست ها جا نیفتاده است؛ وجود جامعه شناس به این خاطر است که جایگاه این افراد را در جامعه نشان دهد و این جوانان بدانند که گروه مرجعی هستند و این مسئله به انها تفهیم شود.


دکتر حیدرپور یادآور شد: متاسفانه این موضوع بین دختران و دانشجویان به عرف تبدیل شده است و این را یک تفریح می دانند در حالی که بسیار مخرب است.


وی در خصوص توجیه مسئولین بر این اقدام نیز گفت: متاسفانه مسئولین بالا دستی به این تیم ها نگاه سنتی دارند و نگاه جامعه شناسانه ندارند و به دنبال سر هم بندی و توجیح کردن و عبور از کنار قضیه هستند. چون دید جامعه شناسان انتقادانه است و گزند این انتقاد ها متوجه مسئولین می شوند و انها چون دوست دارند تایید شوند، اجازه نمی دهند که جامعه شناسان در کنار انها باشند.


استاد دانشگاه و مولف کشورمان افزود: حس تایید یک حس انسانی است ولی باید روی آن کار شود و باید قبول کرد که برخی از کارها را در موقعیتی که هستیم اشتباه انجام می دهیم و وجود جامعه شناس در این موقعیت ها باعث می شود که به خودمان بیاییم.


وی در خصوص مطرح شدن این اتفاق در در رسانه ها گفت:  ما نباید از شفافیت بترسیم و نباید صورت مسئله را پاک کنیم. در این شرایط نیاز به کار جامعه شناسی بیشتر احساس می شود.


حیدرپور در پایان گفت: وجود مطبوعات آزاد به جامعه آسیب نمی رساند و باعث می شود که مسئولین به دنبال راه های کارشناسی باشند. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار