کد خبر:۲۸۷۰۶۱
در صفحه اجتماعی وزیر ارتباطات مطرح شد؛

استقبال وزارت ارتباطات از ایده‌های نو/ پژوهشگاه فناوری اطلاعات باید در سیاست خود تغییر جدی دهد

وزیر ارتباطات در صفحه اجتماعی خود در مورد اقدامات و کارهای انجام شده خود در هفته گذشته به ارایه توضیحاتی پرداخت.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، وزیر ارتباطات در صفحه اجتماعی خود در مورد اقدامات و کارهای انجام شده خود در هفته گذشته به ارایه توضیحاتی پرداخت.

 

واعظی گفت: هفته گذشته جلسه‌ای با مدیران پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) داشتم. انتظار و دیدگاه من در زمینه حوزه پژوهشی این است که باید پژوهشگاه در شرایط جدید به جایگاه ذاتی خود، یعنی محوریت علمی و پژوهشی و بستر مشاوره‌ای، برگردد.

 

وی افزود: در واقع هدف جدید پژوهشگاه تغییر سیاست گذشته (انجام پروژه های کوچک و پراکنده) و جاری شدن این سیاست جدید است که تحقیقات و پژوهش‌ها باید در راستای نیازهای کوتاه مدت و میان مدت حوزه ICT باشد که برای کشور نیز ضروری به نظر می رسد.

 

وزیر ارتباطات ادامه داد: باید در این راستا ضمن ایجاد یک تحول عمیق روانی و ارتقاء اعتماد به نفس مجموعه، مسیر تحقیقات را به سوی فعالیت بر پایه تجربیات و ارتباط متقابل با بخش اجرایی و عملیاتی برد.

 

واعظی در مورد تصمیمات این جلسه گفت: در این جلسه تصمیم گرفتیم که فعالیت‌ها بر روی پروژه های محدود اما اساسی متمرکز شود و در این راستا باید از نیروهای نخبه در سطح کشور و خارج از کشور بدون هیچ محدودیتی استفاده نمود. این امر زمینه را برای پالایش نیروهای مرکز فراهم می سازد.

 

وی ادامه داد: همچنین تصمیم دیگر آن بود که با تشکیل یک بانک اطلاعاتی از تحقیقاتی که انجام می شود زمینه را برای استفاده از نتایج تحقیقات توسط بخشهای دیگر وزارتخانه فراهم نمود.

 

وزیر ارتباطات در پایان گفت: لازم به ذکر است افرادی که فکر می‌کنند در این حوزه صاحب ایده و تفکر جدید و کاربردی هستند و می توانند به ما کمک کنند، از طریق مرکز روابط عمومی وزارتخانه پیشنهادات خود را ارایه نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار