آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۰۰۶۰
گودرزی در مراسم بدرقه تیم ملی اسکی:

به من خرده می‌گیرند که چرا تیم ملی در اولویت است/ یک دهم نگاه به برخی از رشته‌ها آنها را تقویت می‌کند

وزیر ورزش و جوانان گفت: اگر یک دهم نگاهی که به یکی دو رشته داریم به سایر رشته‌ها داشته باشیم آنها نیز المپیکی و جهانی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمود گودرزی در مراسم بدرقه تیم ملی اسکی کشورمان به المپیک زمستانی که صبح امروز در محل این وزارتخانه برگزار شد، گفت: در ابتدا تشکر می کنم از زحمات 30 ساله عیسی ساوه شمشکی؛ چرا که بر گردن اسکی حق دارد و باید از وی قدردانی شود، متأسفانه به جهت بازنشسته شدن نتوانست در کنار ما باشد، ولی حضورش به عنوان نماینده من ادامه دارد.

 

وی در ادامه افزود: بعضی از رشته های ورزشی سایه ای بر سر سایر رشته ها می اندازند و باعث می شوند نگاه مدیران به یک سمت و سو جهت پیدا کند؛ همین ظلم را مدیران بر رسانه ها انجام می دهند.

 

وزیر ورزش یادآور شد: پتانسیل های قوی در سایر رشته ها وجود دارد که نادیده گرفته می شود؛ اگر یک دهم نگاهی که به یکی و دو رشته داریم به سایر رشته ها داشته باشیم در المپیک جهانی توفیق می یافتیم.

 

گودرزی تصریح کرد: برخی از این رشته ها زمانی که به آن بها داده شد، افتخار برای کشور آفریدند.

 

وی یادآور شد: امروز پنج المپیکی کشورمان بعد از سال ها با بیشترین تعداد سهمیه المپیک و در شرایطی که بزرگان این رشته حضور دارند، راهی این رقابت ها شده اند.

 

وزیر ورزش گفت: رسانه ها حجمی از توجه خود را به رشته هایی متمرکز کردند که خروجی آنها محدود است و این مسئله تا آنجا افزایش یافته که گاهی به من خرده می گیرند که چرا تیم ملی را اولویت اصلی خود می دانم؛ من باید به آنها بگویم که اگر تیم ملی اهمیت نداشته باشد پس باید یک باشگاه، اولویت داشته باشد؟

 

گودرزی یادآور شد: ورزشکار قهرمان تیم ملی باید اولویت اول ما باشد؛ اینها تلاش های زیادی کردند و زحمت کشیدند تا سدها را بشکنند و در رقابت های جهانی حاضر شوند.

 

وی افزود: برخی از رشته ها از دهه 70 میلادی حتی یک پله هم بالا نیامدند، اما در مقابل صد پله توجهات را به خود معطوف کردند؛ جریانات روشنفکری در ورزش باید سوال کنند که این رشته ها با این همه مطالباتی که داشته اند چه خروجی برای ورزش کشور داشته اند؛ آنها یک حرکت مستقیم و بدون هیچ شیبی را انجام دادند.

 

وزیر ورزش و جوانان در ادامه خاطرنشان کرد: تیم ملی اسکی برای من اولویت یک را دارد و به حضور آنها افتخار می کنم، اما متأسفانه در سایه بعضی از رشته های پرسر و صدا، اما بی بضاعت در زمینه فنی، محو شده اند.

 

گودرزی در پایان گفت: تلاش می کنیم که حقوق آنها را به لحاظ معنوی و مادی در نظر بگیریم و انعکاس افکار آنها در رسانه ها و تقدیر در کل جامعه که حقوق معنوی آنهاست، لحاظ شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار