کد خبر:۲۹۲۵۵۷
با حکم ستاری؛

محمود شیخ زین الدین معاون تجاری سازی و نوآوری شد

با حکم معاون علمی و فناوری رئیس جمهور محمود شیخ‌زین‌الدین به عنوان معاون تجاری‌سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب شد.
محمود شیخ زین الدین معاون تجاری سازی و نوآوری شد
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری طی حکمی محمود شیخ زین‌الدین را به عنوان معاون تجاری سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب کرد.
 
در حکم معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خطاب به محمود شیخ زین الدین آمده است:

«با توجه به ضرورت ساماندهی، توسعه و ارتقای فناوری‌های مورد نیاز و بستر سازی برای بروز و شکوفایی نوآوری‌های مبتنی بر علم و فناوری و تبدیل آن به کسب وکارهای نوین به منظور تکمیل چرخه علم، فناوری و نوآوری در کشور و با عنایت به مراتب تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید؛ جنابعالی را به سمت «معاون تجاری سازی و نوآوری» منصوب می‌نمایم.

امید است با توکل بر خداوند متعال و در پرتو ارزش‌ها و اصول والای جمهوری اسلامی ایران و اهداف دولت خدمتگزار و با استفاده از تجارب ارزشمند ملی و توجه به مزایا و مقتضیات بومی و دستاوردهای مفید بین‌المللی و بهره‌مندی از مشاورت گسترده متخصصان برجسته و همکاری دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و صنعتی، پارک‌های علم و فناوری و دیگر دستگاه‌های ذیربط به انجام امور مزبور همت گمارید و گزارش آن را مستمرا به اینجانب ارائه نمایید.

دوام توفیق جنابعالی را در ایفای این مسئولیت خطیر از درگاه احدیت مسئلت دارم.

شایان ذکر است، از زحمات دکتر سیدمجتبی خیام نکویی در دوران تصدی مسئولیتشان کمال تشکر به عمل می‌آید.»

خاطر نشان می‌شود؛ محمود شیخ زین‌الدین دارای مدرک دکترای علوم و صنایع غذایی، با گرایش بیوتکنولوژی مواد غذایی از دانشگاه ناتینگهام انگلستان بوده و تاکنون عناوین رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مدیر برتر فناوری کشور در سال1389، رئیس شاخه غرب آسیا وعضو هیات مدیره انجمن بین‌المللی پارک‌های علمی(IASP) از سال 2010 تا سال 2012، رئیس جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی، عضو کارگروه ارزیابی کمیته تخصصی فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ... را در کارنامه اجرایی و علمی خود دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار