آشوب اجتماعی؛ سکانس پایانی «موج سبز»
در شرايطي كه فقط چند روز ديگر به برگزاري انتخابات رياست جمهوري در ايران باقي مانده است، نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري و حاميان آنها هر كدام به شيوه اي سعي دارند دلربايي كرده و براي خود راي جمع كنند اما توجه به شعارهاي انتخاباتي نامزدها و سناريويي كه هر كدام پيش از شروع تبليغات انتخاباتي به اجرا گذاشتند، در هنگام تبليغات در حال به اجرا گذاشتن آن هستند و قرار است بعد از شمارش آرا به اجرا بگذارند قابل بررسي است.
تاکتيک تقلب و تعقل
در حالي كه چنين به نظر مي رسد و حتي از سوي نامزدها به صراحت اعلام شده است كه سه نامزد در يك سو و يك نامزد در سوي ديگر ميدان مبارزه انتخاباتي قرار دارد استراتژي نامزدهاي طيف مخالف احمدي نژاد پيش از شروع تبليغات را بايد استراتژي تقلب، تعقل و طرح سئوال ناميد.
طرح تقلب مطرح شده از سوي مخالفان احمدي نژاد در واقع يك استراتژي براي بعد از برگزاري انتخابات محسوب مي شود اما طرح سئوال و زير سئوال بردن تعقل ورزي در دولت نهم از طريق روزنامه ها و سايت هاي زنجيره اي وابسته به مخالفان در حوزه هاي مختلف اقتصادي و سياسي هنوز ادامه دارد.
مخالفان احمدي نژاد در زير سئوال بردن دولت احمدي نژاد از آرمان هاي نظام جمهوري اسلامي مبني بر كمك به مقاومت اسلامي در مقابل گسترش نفوذ صهيونيسم در منطقه به عنوان يك تهديد ملي هم مايه گذاشتند و به صراحت حتي در مناظره هاي تلويزيوني ايستادگي دولت نهم در مقابل صهيونيسم و سرمايه داري جهاني را نامعقول اعلام كردند.
موضوعي كه درباره تبليغات و شعارهاي انتخاباتي نامزدهاي مخالف احمدي نژاد قابل بررسي است، كپي برداري از الگوي تبليغاتي غرب از سوي آنهاست، استفاده از رنگ مثل آنچه در انقلاب هاي مخملي(نارنجي) در جمهوري هاي شوروي سابق رخ داد، يكي از مسائلي است كه حتي مي تواند امنيت نظام را نيز به چالش بكشاند.
تاکتيک«اميد و تغيير»
موضوع ديگر شعارهايي است كه از طرف مهدي كروبي و ميرحسين موسوي و همچنين محسن رضايي تحت عنوان "تغيير"، " دولت اميد" و "فدرال اقتصادي" مطرح شده است كه به نوعي شعارهاي روساي جمهوري سابق آمريكاست.
كارشناسان مسائل آمريكا به خوبي مي دانند كه شعار"دولت اميد" شعار بيل كلينتون رئيس جمهور سابق ايالات متحده در انتخابات رياست جمهوري در دهه نود و شعار " تغيير" و همچينين " بهبود اقتصادي" شعار باراك اوباما رئيس جمهور ايالات متحده بود.
در كنار اين موضوع بسياري از رسانه هاي خارجي، حضور زهرا رهنورد همسر مير حسين موسوي را الگويي از همراهي ميشل اوباما با رئيس جمهور آمريكا در انتخابات اعلام كردند.
تاکتيک آشوب و بلوا
در صورتي كه بخواهيم از الگوبرداري هاي انجام شده از سوي مخالفان احمدي نژاد پيش از شروع تبليغات انتخاباتي و همچنين در زمان تبليغات نتيجه اي علمي و كارشناسي براي بعد از برگزاري انتخابات بگيريم بايد بگوييم كه سناريوي جريان مخالف براي بعد از انتخابات «اغتشاش» است.
بررسي انقلاب هاي رنگي و شيوه هاي تبليغي احزاب مخالف در غرب، ما را به اين نتيجه مي رساند كه پايان سناريوي كنوني، استفاده از همان طرح اوليه، يعني تقلب براي ايجاد آشوب اجتماعي است.
درشرايط كنوني كه جريان مخالف احمدي نژاد، آرزوهاي زياده خواهانه خود را بر باد رفته مي بيند، امنيت ملي مورد هدف بدخواهان قرار گرفته و نيازمند بررسي مسئولان ارشد نظام است./انتهاي پيام/
نويسنده: عماد حيدري، روزنامه نگار