آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۴۰۱۸

تکواندوکار افغان مدالش را تقدیم آستان حضرت معصومه (س) کرد

تکواندوکار افغانستانی مدال نقره مسابقات آسیایی خود را به موزه آستان مقدس حضرت معصومه (س) اهدا کرد.
تکواندوکار افغان مدالش را تقدیم آستان حضرت معصومه (س) کرد

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، جواد حسینی‌پور، قهرمان مسابقات تکواندوی آسیایی 2013 فیلیپین با حضور در حرم کریمه اهل‌بیت (ع) مدال نقره خود را به موزه آستان اهدا کرد.

 

عضو تیم ملی تکواندوی افغانستان درباره این اقدام خود گفت: ورزش را از سال 80 در اصفهان آغاز کردم و در مدت 13 سال زیر نظر مربیان ایرانی به تعلیم ورزش تکواندو پرداختم.

 

حسینی‌پور ادامه داد: چند ماه پیش از مسابقات آسیایی فیلیپین در اردوی آمادگی تیم ملی افغانستان که در مشهد مقدس برگزار شده بود با مشکلات زیادی در مسیر مسابقات روبه‌رو شدم؛ در این شرایط به زیارت حضرت ثامن‌الحجج علی بن موسی الرضا (ع) رفتم و به ایشان متوسل شدم در موقع خروج از حرم احساس آرامشی به من دست داد که گویی امام رضا (ع) عنایت خاصی به بنده داشتند.

 

این ورزشکار افغانستانی مقیم ایران با بیان این که از فردای آن روز مشکلات من به تدریج برطرف شد و من به عنوان عضو تیم ملی انتخاب شدم، گفت: قبل از اعزام به مسابقات، خدمت این امام همام رسیدم و نذر کردم نخستین مدالی که به دست می‌آورم به آستان مقدس ایشان و یا خواهرشان در قم اهدا کنم.

 

نایب‌ قهرمان مسابقات آسیایی تکواندوی فیلیپین ادامه داد: امید است با این اقدام، زمینه‌ای شود تا دیگر مسابقات ما نیز بیمه خاندان عصمت و طهارت شود تا دیگر مدال‌های خود را نیز به این ساحت نورانی اهدا کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
..
-
۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۱
انشالله درتمامي مراحل زندگي امام رضا(ع)عنايت ويژه اي بهشون داشته باشن
24
0
رضا
-
۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۴
خدا به همراش
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار