کد خبر:۲۹۵۱۴۰

جلسه شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی برگزار شد

جلسه شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به برگزار شد.
جلسه شورای علمی راهبردی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی برگزار شد
به گزارش گروه آزاد اندیشی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این ابتدای جلسه که به بحث و بررسی درباره «تشکیل کمیته کشف و پیگیری نظریات رایج» و«تشکیل کمیته داخلی ممیزی اولیه و تعیین ارزیابی» اختصاص داشت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه دبیر هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره طی سخنانی گفت: تشکیل شورای علمی کرسی‌ها به صورت یک هفته در میان برای طولانی نشدن فرآیند ارزیابی طرح‌ها ضروری است.
 
وی افزود: متاسفانه برخی کرسی‌ها پس از دو ماه نتوانسته‌اند نتیجه ارزیابی را به صاحب طرح بدهند که این مساله با توجه به نیاز به تشکیل پیش اجلاسیه و اجلاسیه، فرآیندی بسیار زمان‌ بر را پیش روی صاحبان طرح قرار خواهد داد. عضو شورای تحول و ارتقای علوم انسانی ادامه داد: شان ارزیابی‌ها در فرآیند کرسی‌ها، ممیزی است نه داوری و همین که مشخص شود فی‌الجمله این طرح، حرفی برای گفتن دارد، برای ورود به پیش اجلاسیه کافی است.
 
در ادامه، اعضای جلسه نیز به بیان نظرات خود پرداختند، که اهم آن ها به شرح ذیل است:
 
بی اطلاعی قشر دانشگاهی از فعالیت‌های هیئت به علت وقفه ایجادشده در فعالیت هیئت، لزوم ارتباط بین کرسی‌ها و قطب‌های علمی کشور، توجه به مزیت نسبی هریک از دانشگاه‌ها در موضوعات مختلف و نقد نظریات مبنایی و بازخوانی اندیشه اندیشمندان مسلمان به عنوان گام‌های اساسی در تولید نظریه.
 
در انتهای جلسه، اعضا موارد ذیل را نیز به تصویب رساندند:
 
تهیه و ارائه بسته ای شامل تعاریف مفاهیم اساسی مانند نظریه، نقد و نوآوری و ... جهت استفاده کرسی‌ها، امکان برگزاری نشست های هم اندیشی توسط کرسی‌ها، امکان تشکیل جلسات مجزا در کرسی علوم نقلی برای دو موضوع قرآن و حدیث، فقه و اصول، ارسال گزارش عملکرد توسط کرسی ها و پرداخت معوقات از دوره قبل توسط دبیرخانه هیات و موافقت شورا در خصوص تشکیل کمیته کشف و پیگیری نظریات رایج.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار