حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان خوارزمی برای تجاری‌سازی طرح‌ها
کد خبر:۲۹۷۰۵۷
ستاری در بیست‌وهفتمین جشنواره خوارزمی خبر داد

حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان خوارزمی برای تجاری‌سازی طرح‌ها

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان بیست و هفتمین جشنواره خوارزمی در بخش تجاری‌سازی طرح‌هایشان حمایت می‌کند.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری صبح امروز در بیست و هفتمین جشنواره خوارزمی در سران اجلاس کشورهای اسلامی با بیان اینکه برگزیدگان این جشنواره عضو بنیاد علمی نخبگان می‌شوند، گفت: این تعداد برگزیده از امکانات این بنیاد استفاده خواهند کرد و با تشخیص معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور، از تجاری‌سازی طرح‌هایشان حمایت می‌کند.
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان افزود: پارک‌های علم و فناوری از صندوق‌ها تا هر سقفی که مورد نیاز باشد، حمایت خواهند کرد.
 
ستاری با بیان اینکه یک نخبه فقط قصد تجاری‌سازی طرح خود را دارد، گفت: تحقق این امر به همکاری سازمان‌های رابط بستگی دارد.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: این معاونت برای تجاری‌سازی طرح‌ها آمادگی کافی دارد و بودجه‌های لازم را تخصیص داده است.
 
وی با بیان اینکه مشکل ما در بخش تجاری‌سازی کمبود بودجه نیست، گفت: باید فرهنگ تجاری سازی را اصلاح کنیم.
 
ستاری گفت: نحوه حمایت بنیاد ملی نخبگان از نخبگان از سال آینده تغییرات جدی خواهد کرد، حمایت‌های فردی ادامه دارد و با همکاری‌های بیشتر دستگاه‌ها، این معاونت حمایت‌های جدی نیز می‌تواند انجام دهد.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به امضای تفاهم‌نامه این معاونت با وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: در این تفاهم‌نامه آمده است که از 60 فارغ‌التحصیل برتر وزارت بهداشت و 100 نفر اول کنکور و المپیادها حمایت کنیم.
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه به تجاری‌سازی کاملاً علاقه‌مند هستیم، افزود: در زمینه تجاری‌ سازی پزشکی، ساخت بیمارستان‌های تحقیقاتی جزو اولویت‌های معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور است.
 
ستاری گفت: ما به این نتیجه رسیدیم که پژوهش به معنای حمل کردن پول نیست، اگر این مسیر را خوب هدایت کنیم، می‌توانیم طرح ها را نیز تجاری‌سازی کنیم.
 
وی یادآور شد: با تاکیدات مقام معظم رهبری، تخصیص بودجه به صندوق نوآوری و شکوفایی و با دستور رئیس جمهور باید برای فارغ‌التحصیلان شغل‌های مناسبی را ایجاد کنیم و اجازه مهاجرت به نخبگان را ندهیم.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه مهاجرت نخبگان از کشور دردآور است، اظهار داشت: از دست دادن نخبگان برای ما جای تاسف است؛ ما اگر برنامه‌ریزی داشته باشیم می‌توانیم نخبگان را بورس کنیم و از آنها به عنوان سرمایه کشور خود استفاده کنیم.
 
ستاری در ادامه به همکاری با وزارت بهداشت در بورس نخبگان اشاره کرد و گفت: در تحقق نقش اقتصاد دانش بنیان هستیم و از کسانی که می‌توانند ما را در دانش و سرمایه خود یاری کنند استقبال می‌کنیم.
 
این گزارش حاکی است، در بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی، 10 پژوهشگر برتر در حوزه‌های بنیادی، کاربردی و توسعه‌ای با حضور رئیس جمهور معرفی و تقدیر می شوند.
پربازدیدترین آخرین اخبار