کد خبر:۳۰۲۰۷۲
معرفی برگزیده‌های بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی-5

«کشف نشر القایی انباشتگی مولکولی» در دانشگاه هنگ کنک

پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت هنگ کنک چین «نشر القایی انباشتگی مولکولی» را کشف کردند.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، کشف نشر القایی انباشتگی مولکولی طرحی است که گروه پژوهشی «بن زانک تانگ» در دانشگاه علم و صنعت هنگ کنگ چین رتبه دوم پژوهش های بنیادی را در بیست و هفتمین جشنواره بین المللی خوارزمی را به نام خود ثبت کردند.
 
مدت‌ها ایده تضعیف و یا خاموشی نشر لومینسانس در مولکول‌های رنگزا به علت انباشتگی و یا فشردگی آنها موضوعی پذیرفته شده است، این اثر فیزیکی – نوری به عنوان پدیده لومینوفور برای کاربرد در حالت‌های جامد و یا مایع مواد نامطلوب است.  
 
بنا به این گزارش گروه پژوهشی «بن زانک یانگ» پدیده ای کاملا متضاد را کشف کرده‌اند که در آن از انباشتگی مولکول‌های زنگزاها و خاموشی نشر آنها جلوگیری کرده واین پدیده را نشر القایی انباشتگی نامگذاری کرده اند.
 
این گروه پژوهشی تعداد زیادی از این مواد را که در تجهیزات الکترونیک سنسورهای شیمیایی و بیولوژی مصرف دارند تهیه کرده اند.  
 
معرفی بن زانک یانگ
 
«بن زانک یانگ» مدرک کارشناسی و دکترای تخصصی خود را از دانشگاه‌های صنعتی جنوب چین و کیوتو دریافت کرده است، دوره پسا دکتری را در دانشگاه تورنتو گذرانیده و در سال 1994 به بخش شیمی دانشگاه علم و صنعت هنگ کنک پیوسته‌است.
 
این پژوهشگر چینی برنده تعداد زیادی جایزه بین‌المللی است و تاکنون بیش از 500 مقاله علمی با ارجاع و استناد قابل ملاحظه‌ منتشر کرده است.
 
ارائه بیش از200 سخنرانی در کنفرانس‌های بین‌المللی و همکاری با تعداد فراوانی دانشجو در مقطع‌های مختلف تحصیلی از دیگر فعالیت های «بن زانک یانگ» است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سيکل
-
۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷
خواهشاً يه کم به فکر زير ديپلمها هم باشيد من اين خبر را چندبار خوندم آخرش نفهميدم آنباشتگي مولوکولهاي رنگزا و نشر القايي اونها يعني چه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفاً خبراي اينجوري را با توضيح بيشتر بگذاريد يا لا اقل سربسته بگيد اين تکنولوژي بدرد چي ميخوره؟؟؟؟؟؟؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار