به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمدرضا مخبر دزفولی صبح امروز در همایش «نقش و کارکردهای فن بازار در ایجاد و توسعه بازار فناوری کشور» اظهار داشت: کشور ما از ظرفیت بالایی در حوزه علم و فناوری برخوردار است و هم اکنون جزء کشورهای صاحب علم و فناوری محسوب می شویم.
وی با بیان اینکه کارها انجام نشده فراوانی وجود دارد یادآور شد: باید همه کارهای انجام شده در این حوزه را باید قدر بدانیم و حدود دو درصد از تولید علم در کشور ما است، امروزه کشور ما از وجود دانشمندان و محققان با برنامه برخوردار است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کشور ما جزء هشت یا نه کشور جهان است که دارای نقشه جامع علمی کشور است، گفت: این مهم یعنی ما دارای منابع و نیروی انسانی در افق مشخصی هستیم.
مخبر دزفولی گفت: در نقشه جامع علمی کشور به فرابورس، نانو، بیوتکنولوژی و... تعریف شده است.
وی با بیان اینکه مسئولان باید اقدامات پیش رونده را انجام بدهند، گفت: ما نباید تنها به ذکر مشکلات اکتفا کنیم بلکه باید اجرای نقشه جامع علمی را مطالبه کنیم تا به نفع تثبیت کشور تمام شود.
معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور شبکه فن بازارها را سامان دهی کند
دبیرشورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه برای توسعه کشور راهی جز پیمودن علم و توسعه آن نداریم، تأکید کرد: باید به این حوزه توجه ویژه ای شود.
معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور موظف است که شبکه فن بازارها ی منطقه ای را ساماندهی و هدایت کند.
مخبر دزفولی وجود فن بازارها را بسیار با اهمیت دانست و گفت: ضوابط آنها در حال آماده سازی و نظارت، ارزیابی و تشویق آنها نیز در حال انجام شدن است و مشوق های آنان نیز در حال انجام شدن است.
وی در ادامه درباره شرکت های دانش بنیان نیز اظهار داشت: اگر شرکت های دانش بنیان محصول تولید بکنند اما بازده نداشته باشند مشکل آفرین خواهد بود لذا معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور باید بازار این شرکت ها را تدوین و تضمین کند.
مخبر دزفولی در پایان به تحقق فرابورس نیز تأکید کرد، راه اندازی 4 فن بازار دیگر در دستور کار است و 5 فن بازار تقاضای فناوری نیز در حال تأسیس است.
در این همایش به هفت استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، اصفهان، مرکزی، خوزستان، فارس و قم مجوز فن بازارهای منطقه ای اعطا و قراردادهای فن بازارهای منطقه ای با استان های سمنان، هرمزگان، کرمان و همدان نیز امضا شد.