به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، 6 بهمن ماه سال جاری رسانه های محلی و کشوری در اخباری از احتمال تایید نشدن سرپرست دانشگاه یاسوج توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و تعهد وزیر مبنی بر معرفی گزینه جایگزین منتشر کردند که بدون تکذیب اصل خبر با واکنش قهری مسئولان این دانشگاه روبرو شد.
26 بهمن ماه سال جاری، معاون شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت وگو با خبرگزاری ها از برگزاری جلسه ای تا پایان همان هفته به منظور بررسی پرونده پنج سرپرست دانشگاه خبر داد و گفت: در جلسه این هفته شورای عالی انقلاب فرهنگی، صلاحیت سرپرستان دانشگاه های صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی اصفهان، علوم اقتصادی، علامه طباطبایی و یاسوج برای ادامه ریاست بررسی می شود.
اما در هفته گذشته با توجه به برگزاری نشست بین المجالس در تهران، جلسه مذکور برگزار نشده و به هفته جاری موکول شد که شب گذشته با ریاست لاریجانی برگزار شد.
محمد رضا مخبر دزفولی، دبیر این شورا در خبری از نتایج نشست شب گذشته گفت و اعلام کرد: بنا بر پیشنهاد وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علی خاکی صدیق به عنوان رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و محمود مدرس هاشمی به عنوان رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به کسب رای اعتماد از جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی شدند.
این در حالی است که سرنوشت پرونده سه سرپرست دیگر مشخص نشده است که چند سوال و امکان را به ذهن متبادر می کند؛ تایید نشدن سرپرست دانشگاه یاسوج و دو سرپرست دیگر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، مطرح نشدن اسامی این افراد برای رای گیری و یا احتمال سومی که در رسانه ها پیرامون سرپرست دانشگاه یاسوج مطرح شده بود.
در 6 بهمن ماه سال جاری در برخی از رسانه ها از تعهد وزیر علوم برای معرفی نکردن سرپرست دانشگاه یاسوج به شورای عالی انقلاب فرهنگی خبرهایی منتشر شد که احتمال سوم نیز می تواند حول این خبر بچرخد که نام این شخص از سوی وزیر به شورا معرفی نشد و درصدد معرفی گزینه جایگزین می باشد.
با همه این اوصاف و با توجه به شرایط حساس حاکم بر دانشگاه یاسوج، این بلاتکلیفی به نفع جامعه علمی و دانشگاهیان دانشگاه یاسوج نبوده و موجب بوجود آمدن حاشیه های زیادی در دانشگاه شده است که به ایجاد فضایی ملتهب در بین کارکنان و برخی از اساتید منجر شده و ثبات مدیریتی را در دانشگاه با چالش مواجه کرد.