کد خبر:۳۰۰۰۲۵
ستاری در جمع اقتصاددانان:

ستون فقرات برنامه ششم توسعه «دانش‌بنیان» باشد / هدف بنیاد ملی نخبگان ایده‌پروری است نه گداپروری

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به تبیین برنامه ششم توسعه در سال آینده گفت: دانش‌بنیان باید ستون فقرات این برنامه باشد.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری صبح امروز در نشست با اقتصاددانان برجسته با موضوع توسعه دانش فنی در سالن اجتماعات معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه تجاری‌سازی فناوری یکی از وظایف معاونت علمی و فناروی رئیس جمهور است افزود: هم اکنون از تاسیسات آزمایشگاهی خوبی در کشور برخورداریم اما متاسفانه پذیرش نداریم و دانشگاه‌ها به سمت تبدیل شدن به پژوهشگاه‌ها پیش بروند.
 
وی با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به حوزه تجاری‌سازی ورود خوبی داشته است و کارهای خوبی انجام داده افزود: اعتقاد نداریم باید پول فراوانی به این معاونت اختصاص داده شود زیرا می‌توانیم از خطوط اعتباری بانک‌ها بهره‌مند شویم.
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت: باید تجاری‌سازی را به قدری قوی کنیم تا از وام‌های کلان به خوبی استقبال و تقبل شود.
 
ستاری مرزهای دانش را بخش دیگری از وظایف این معاونت بیان کرد و تصریح کرد: این مهم توسط ستادهای معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور انجام می‌شود.
 
وی یادآور شد: 21 میلیارد تومان بودجه به آموزش و پرورش اختصاص داده شده است آیا واقعا این وزارتخانه به حمایت و رسیدگی به پژوهش و تحقیق را انجام می‌دهد.
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: 110 هزار میلیارد تومان بودجه دولت بوده است که تاکنون 100 هزار میلیارد تومان آن برای هزینه‌های جاری صرف شده است.
 
ستاری با بیان اینکه برای تجاری‌سازی می‌توانیم به منابع مالی بانک‌ها متصل شویم افزود: از بودجه‌های بانک‌ها برای تحقق این مهم می‌توانیم بهره‌مند شویم اما مرزهای دانش موضوعی است که باید دولت ورود پیدا کند.
 
وی با توجه به رهنمودهای اخیر رهبری درباره اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: بند دوم آن مربوط به تجاری‌سازی است که مسئولیت آن نیز به معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور داده شده است، ما در این معاونت ضمن اینکه در حال اجرای ایده‌های جدید هستیم از ایده‌های جدیدتر نیز استقبال می‌کنیم.
 
ستاری تاکید کرد: تقویت شرکت‌های دانش بنیان برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید رخ دهد.
 
رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به عضویت 13 هزار نخبه در این بنیاد گفت: ما در حال اندیشیدن تدابیر برای نگهداری نخبگان و پرورش ایده‌های آنها هستیم نه برای گداپروری نخبگان.
 
ستاری افزود: باید اقداماتی برای نخبگان انجام دهیم که در آینده از آنها دانشمند بسازیم.
 
وی با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه در سال آینده گفت: باید در تدوین این برنامه دانش بنیان ستون فقرات آن باشد.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار