کد خبر:۳۰۰۷۸۵

تعرفه واردات سیب زمینی حذف شد

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک ایران از حذف تعرفه واردات سیب‌زمینی خبر داد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک ایران از حذف تعرفه واردات سیب‌زمینی خبر داد.

 

علی شریعتی با اشاره به اینکه براساس مصوبه جدید هیات دولت تعرفه واردات سیب‌زمینی از 75 به 4 درصد کاهش یافت، گفت: امسال هرچند برای دلالان و سودجویان بازار سیب‌زمینی سال بسیار مناسبی بود تا جایی که رکورد بالاترین نرخ تورم مواد غذایی را سیب‌زمینی تصاحب کرد اما تصمیم بموقع دولت در صدور مجوز واردات سیب‌زمینی و سپس کاهش تعرفه واردات از ٧٥ به ٤ درصد نشان از عزم جدی دولت در تنظیم بازاردارد.

 

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود با عرضه سیب‌زمینی‌های احتکار شده توسط دلالانی که عمدتا در پوشش انجمن‌های بزرگ و حامی ظاهری کشاورزان سود اصلی را می‌برند، طی چند روز آینده شاهد کاهش محسوس قیمت این محصول پرمصرف غذایی در بازار باشیم.

 

وی عنوان کرد: مشتریان صنعتی سیب‌زمینی در حال تدارک واردات گسترده سیب‌زمینی از کشورهای منطقه با رعایت ضوابط سازمان حفظ نباتات هستند. به گزارش ایسنا، قیمت سیب‌زمینی از ماه‌های ابتدایی سال براساس گزارش بانک مرکزی، با رشد قابل توجهی مواجه شده و به کیلویی 1000 تومان رسید. البته این افزایش قیمت همچنان ادامه یافت تا اینکه قیمت این محصول به مرز 3000 تومان رسیده و افزایش حدود 207 درصدی را نسبت به اسفند پارسال تجربه می‌کند.

 

منبع: وطن امروز

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار