به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در تحقیقاتی که با شرکت افراد دارای اضافه وزن انجام شده آنها را به دو دسته تقسیم کردهاند.
گروه نخست از جایگزینهای قند استفاده و گروه دوم به طور کامل شیرینی را حذف کردهاند.
در نهایت کارشناسان متوجه شدهاند، داوطلبان گروه نخست هیچ وزنی کم نکردهاند ولی اعضای گروه دوم چندین کیلوگرم وزن کم کردهاند.
به این ترتیب مصرف جایگزین قند، متابولیسم بدن را کاهش میدهد و همین مانع لاغری میشود.
به گفته متخصصان، همه قندهای مصنوعی که در محصولات خوراکی وجود دارند برای بدن انسان مضر هستند و موجب به هم خوردن فعالیت بسیاری از اعضا میشوند.
در صورت مصرف طولانی مدت جایگزین قند بسیاری از اعضا به بیمارهای مزمن مبتلا میشوند.
علاوه بر این آنها موجب بروز حساسیت و سردردهای دائمی میشوند.
منیع: واحد مرکزی خبر