به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر مری سودلبرگ، متخصص تغذیه و سرپرست این گروه معتقد است، گوشت بخشی از رژیم غذایی سالم را تشکیل میدهد. این ماده غذایی سرشار از پروتئین، ویتامینهای گروه ب، تیامین، ریبوفلامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و مواد معدنی آهن و روی است. با این حال، به علل زیر باید از مصرف بیش از اندازه این ماده غذایی پرهیز کرد:
ارتقاء تندرستی
نتایج بررسیهای دانشمندان بر روی هزار نفر در سال 2009 نشان داد، میزان فعالیت جسمی و تندرستی دو سوم شرکت کنندگان که یک روز در هفته گوشت مصرف نمیکردند به شدت افزایش یافت.
عمر طولانی
پیروی کردن از رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و فرآوری شده با بروز بیماری قلب و عروق و مرگ و میر به علت ابتلا به سرطان رابطه مستقیم دارد. نتایج بررسیهای دانشمندان دانشگاه هاروارد نشان داد، کاهش مصرف گوشت، خطر مرگ و میر را در افراد تا 19 درصد کاهش میدهد.
مبارزه با اضافه وزن و چاقی
اضافه وزن و چاقی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در ایالات متحده آمریکا است. از هر سه شهروند آمریکا یک نفر اضافه وزن دارد یا چاق است. نتایج پژوهشهای دانشمندان نشان داده، افرادی که از رژیم غذایی حاوی سبزیجات پیروی میکنند شاخص توده بدن کمتری دارند.
بهبود رژیم غذایی
سبزیجات و حبوبات سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامینها را جایگزین گوشت کنید. به عنوان مثال، نصف فنجان عدس حاوی 9 گرم پروتئین و هفت گرم فیبر است.
ذخیره پول و زمان
کاهش یک روزه مصرف گوشت سبب ذخیره زمان و پول میشود. افزودن حبوبات، سبزیجات و... به رژیم غذایی و حذف گوشت سبب کاهش هزینهها میشود. غذاهای گیاهی سریعتر از غذاهای حاوی گوشت طبخ میشوند.
منبع: سلامانه