کد خبر:۲۹۲۱۳۱
سعید سلطانی‌سروستانی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ما گوشت قرمز را گران نکردیم/ دولت مکلف به تامین نهاده‌های دامداران است

مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی دامداری ایران گفت: هر گونه افزایش قیمت گوشت قرمز قانونی نبوده و تنها سوءاستفاده از فرصت‌ها توسط سودجویان است.

سعید سلطانی سروستانی، مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی دامداری ایران در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص افزایش قیمت اخیر گوشت قرمز به بهانه‌های برودت هوا گفت: هیچ‌گونه افزایش قیمتی از سوی دامداران اتفاق نیفتاده و دامداران به تعهداتشان به دولت مبنی بر افزایش ندادن قیمت محصولات خود در اول تیرماه تا پایان فروردین 93 پایبند هستند.


وی افزود: در حال حاضر دامداران متضرر شده اند، چرا که دولت مکلف بود نهاده‌های دامدار را تامین کند و پولی به عنوان مابه‌التفاوت قیمت تمام شده و قیمتی که درب کارخانه‌ها فروخته می‌شود را به دامدار پرداخت کند که متاسفانه تا کنون این امر محقق نشده است.


سلطانی ادامه داد: این موضوع حق دامدار است و ما تا حصول نتیجه پیگیر موضوع خواهیم بود.


مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی دامداری ایران اظهار داشت: گوشت تهران از استان‌های دیگر کشور همچون قم، مازندران، خراسان شمالی، سمنان، گلستان و فارس تامین می‌شود و ممکن است این افزایش قیمت به دلیل برف و باران و بالا رفتن هزینه‌های حمل باشد که البته این موضوع می‌تواند تنها یک سوءاستفاده از شرایط  باشد.


وی اضافه کرد: کامیون‌داران حق افزایش کرایه حمل و نقل را ندارند؛ چرا که در تمام فصل‌ها باید بر اساس قیمتی که برایشان تعیین شده است، خدمت کنند، پس این گونه افزایش قیمت‌ها تنها سلیقه و اظهارنظر شخصی این افراد است.


سلطانی ادامه داد: با توجه به اینکه نه کرایه‌‌ها توسط دولت افزایش یافته و نه گوشت توسط دامدار گران شده است، پس هر گونه افزایش قیمتی قانونی نبوده و تنها سوءاستفاده از فرصت‌ها توسط سودجویان است.


مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی دامداری ایران در رابطه با تامین بازار شب عید گفت: در رابطه با شیر هر چه به عید نزدیک‌تر می‌شویم تولیدمان افزایش می‌یابد و نگرانی ما مازاد تولید است و هیچ کمبودی نخواهیم داشت؛ پرواربندی‌ها نیز گوشت را در اسفندماه راهی بازار می‌کنند، پس جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص افزایش تقاضا و تامین بازار در شب عید نیست.


وی از متضرر شدن دامداران گلایه کرده و ادامه داد: در حال حاضر در بسیاری از استان‌ها گوسفند پروار شده روی دست دامدار مانده است و خریداری وجود ندارد؛ ما برای رفع مشکلات دامداران نامه‌ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت زدیم، اما متاسفانه کسی پاسخگو نبود.


سلطانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر متوسط قیمت دام زنده به ازای هر کیلو 9500 تا 9600 تومان و لاشه حدود 20 هزار تومان می‌باشد که از هزینه تمام شده دامدار به نسبت پایین‌تر است.


به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، روز گذشته علیرضا ملکی، رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت قرمز در مصاحبه با رادیو اقتصاد از افزایش قیمت گوشت قرمز به دلیل بارش‌های اخیر و سخت شدن شرایط تردد در جاده‌ها خبر داده و گفته بود: هر کیلوگرم گوشت شقه ای 28 هزار تومان در قصابی‌های تهران به مصرف کنندگان عرضه می‌شود و بعید است با فراهم شدن شرایط عادی تردد در جاده‌ها و انتقال گوشت، قیمت‌ها کاهش داشته باشد، چون آخر سال است و تقاضا بیشتر می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار