کد خبر:۳۰۳۱۵۸
ستاری:‌

اقتصاد دانش بنیان با مدیریت جهادی محقق می‌شود

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: توسعه علم و فناوری یکی از الزامات گریزناپذیر دستیابی به اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان است.
اقتصاد دانش بنیان با مدیریت جهادی محقق می‌شود
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری صبح امروز، در دیدار با مدیران و کارکنان معاونت علمی و فناوری ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو  وبا اشاره به پیام رهبر انقلاب و نام‌گذاری سال جدید به نام «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب به طور مکرر پیشرفت اقتصاد دانش‌بنیان را در راس همه کارهای اساسی در پیشرفت کشور قرار داده و زیربنای اقتدار کشور را قدرت ملی دانسته اند و تاکید کرده اند  قدرت علمی و فناوری، منشاء قدرت سیاسی، نظامی، فرهنگی و اقتصادی است.
 
وی با اشاره به اینکه سال جاری، زمان رونق تجاری سازی دستاوردهای فناورانه با رویکرد جهادی است خواستار توجه ویژه به صادرات محصولات دانش بنیان و حمایت از فرآیندهای موثر در تقویت بخش خصوصی فعال در این زمینه شد.
 
سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در سال پیش رو
 
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر تلاش برای نفوذ و انتشار هرچه بیشتر یافته‌های علمی و فناورانه در فعالیت‌های کلان اقتصادی کشور گفت: برنامه تحریک و ایجاد کشش بازار خدمات و کالاهای دانش‌بنیان، حمایت از طرح‌های کلان ملی و تلاش برای ایجاد صنایع وابسته به این طرح‌ها نیز از برنامه‌های معاونت علمی در سال جاری به شمار می‌آیند.
 
رئیس هیات امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ادامه داد:  حمایت از تجاری‌سازی فناوری‌ها در کشور با به کارگیری ظرفیت‌های موجود در کلیه استان‌های کشور با بکارگیری توان کارگزاران(کریدورهای) تجاری‌سازی فناوری در هفت نقطه کشور، توجه به فعالیت‌های کارآفرینی مبتنی بر فناوری‌ از جمله توانمند‌سازی و حمایت از نخبگان استان‌ها و برگزاری جشنواره‌‌هایی مثل علم تا عمل، توجه خاص به صندوق های حمایتی ریسک پذیر (VC )، بانک‌ها و خیرین در توسعه تجاری سازی فناوری و ایجاد صنایع مبتنی بردانش نیز در راستای برنامه‌ها و سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در سال پیش رو است.
 
ستاری تصریح کرد: توجه به نوآوری‌ها و افزایش نقش آن در صنایع و بازار کشور، حمایت از نفوذ دانش از دانشگاه‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع بزرگ، تقویت ارتباط معاونت با صنایع و کسب و کار‌های بزرگ کشور، توجه ویژه به اشتغال نخبگان، استعدادهای برتر و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، توجه ویژه به صادرات محصولات دانش‌بنیان و حمایت از فرآیند‌های موثر در تقویت بخش خصوصی فعال ، اولویت دادن به فعالیت‌های بخش خصوصی در نوآوری و اقتصاد دانش‌بنیان از طریق حمایت از فعالیت‌های به تحقیق و توسعه کسب و کار از دیگر فعالیت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار