استاد دانشگاه امام صادق(ع) با اشاره به اقتصاد دانش بنیان و اقتدار درونزای اقتصاد ایران گفت: احساس فقر عینکی است که دشمنان بر چشمان ما زده اند و باید با تکیه بر توانایی های داخلی، این طرز تفکر را درست کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، پیغامی روز گذشته در همایش «بیداری دانشجویی استحکام درونی نظام» که به همت جامعه اسلامی در دانشگاه یزد در حال برگزاری است، با اشاره به اقتصاد دانش بنیان و اقتدار درون زای اقتصادی ایران گفت: این سربلندی جمهوری اسلامی ثمره تلاش های گذشتگان ما است و تاریخ شیعه نیز همیشه تاریخ شاهد این از خود گذشتگی ها بوده است.
وی بیان کرد: امروز اگر ما به راحتی صحبت از اقتصاد دانش بنیان می کنیم و امری عادی برای ما تلقی می شود بدین دلیل است که پدران ما در فقر و زحمت کشی و ایستادگی در برابر دشمنان ایستادند و با پشتکار کشور را به این جا رسانده اند.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: پیش از انقلاب ما در جهات مختلف سخت افزاری و نرم افزاری و حتی از لحاظ فکری نیز تقسیم شده بودیم و هرگز قرار نبود که به برخی از مسائل دست پیدا کرده و به این نقطه برسیم و تنها یک مجری برنامه های بیگانگان بودیم که برخی از این برنامه ها همچنان نیز ادامه دارد و نمونه آن قراردادهای نفتی است که اجازه دست زدن به طراحی را نداریم.
پیغامی خاطرنشان کرد: ما امروز بایستی در کنار برون گرایی به درون نیز توجه خاصی داشته باشیم که مقام معظم رهبری نیز بارها بر آن تاکید کرده اند.
وی افزود: عده ای به صورت افراطی به درون گرایی و عده ای نیز به برون گرایی اعتقاد دارند اما باید به آنها خاطرنشان کرد که هرگز این دو جدای از هم نمی تواند کشور را به سمت پیشرفت سوق دهد، بلکه باید در عین توجه به برون گرایی به درون گرایی نیز توجه خاصی داشت و بر داخل و توانایی های خود نیز تکیه کرد.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) گفت: ما با انقلاب خود بر خلاف تصمیمات و تقسیم کار دوم جهانی عمل کردیم و اقتصاد دانش بنیان را پس زدیم و با تکیه بر داخل به بسیاری از دستاوردها نیز رسیدیم.
پیغامی بیان کرد: یکی از راههای ادامه مسیر کشور حرکت در مسیر رشد اقتصاد مقاومتی است که حضرت آقا نیز بارها در بیانات خود بر آن تاکید کرده اند که ما باید آن را به خوبی ترجمه نماییم تا افراد بتوانند در کتب درسی خود نیز آن را مشاهده کنند.
وی تصریح کرد: من امروز از عده ای ناراحتم که در زمان طرح اقتصاد مقاومتی این اصطلاح را ایدئولوژیک و در سیاست می دانند اما باید به آنها گفت که این اقتصاد در کتاب های درسی نیز آمده است اما شما قادر به درک آن نیستید.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) خاطرنشان کرد: تعریفی که رهبرانقلاب ا از اقتصاد دانش بنیان دارند مبتنی بر انفعال و دفاعی فکر کردن و محدود به زمان خاصی نیست، بلکه این به شکلی است که اقتصاد دانش بنیان عنصر ابتدایی آن است.
پیغامی افزود: ما امروز باید با اقتصاد مقاومتی در تقسیم کار دوم جهانی که شامل اقتصاد دانش بنیان است، برای آیندگان و نسل های آینده در خصوص عملکرد خود پاسخگو باشیم.
وی ادامه داد: در گزارش تحریم های اقتصادی کنگره آمریکا از 16 نمره اکتسابی موفقیت در تحریم، فقط 4 شده است که این نشان از بی اثر بودن تحریم هاست، اما چرا نباید حرفی از آن در رسانه های ما مطرح شود.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) گفت: این بی اثر بودن تحریم ها باعث تصمیم های جدیدی علیه ایران بوده است که عدم اجازه ساخت آنها نیز نا موفق بوده و پس از آن نیز به دنبال تغییر افکار مردم ما می باشد تا بتوانند القا کنند که تحریم ها بر زندگی آنها اثر داشته است.
وی بیان کرد: در این مدت پس از انقلاب اسلامی درآمد سرانه هر ایرانی 13 برابر افزایش داشته و دستمزدها نیز 7 برابر شده است که این با توجه به کشورهایی همچون ترکیه امری غیر عادی است، اما با این وجود مردم ما به دلیل تغییر در افکار و سبک زندگیشان احساس کمبود کرده و ناراضی هستند.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری، رهبر حق است و ما با گوشت و خون این را لمس می کنیم و معتقدیم که کلمه های بینات ایشان تنگه احد ماست و در این اقتصاد نیز بایستی با استفاده از رهنمودهای ایشان در خصوص سبک زندگی بر مشکلات فائق آمده و سبک زندگی خود را اصلاح کنیم.
پیغامی تصریح کرد: ما امروز باید در اقتصاد دانش بنیان همچنان که در عرصه های مختلف حرف نو داریم در این بخش نیز با استفاده از نیروهای دانشجویان در حال یادگیری و توانمند الگویی برای خود طراحی کرده و به هدف خود برسیم.
وی افزود: امروز نقش شما دانشجویان در این زمان حساس بسیار مهم است زیرا که بایستی این نقش پررنگ خود را در دهه پیشرفت و عدالت به خوبی ایفا کرده و از ورود دشمن به جنگ اقتصادی و پیشروی آنها جلوگیری نمایید.
استاد دانشگاه امام صادق(ع) گفت: ما هرچه داریم به دلیل تلاش های خالصانه عده ای مخلص بوده که خداوند متعال به خاطر آنها به ما لطف کرده است.
پیغامی بیان کرد: شما دانشجویان و مردم عزیزمان باید با افزایش اطلاعات عمومی خود از زمان و تاریخ عقب نیفتید و در این فرکانس جدید در تاریخ اطلاعات خود را افزایش دهید و با این وسیله در برابر تهاجم ادراکی دشمنان ایستادگی نمایید ولی در این میان نیز باید اشکالات خود را نیز به دور از تخریب و ناامیدی بررسی کنید.
وی در پایان تصریح کرد: احساس فقر عینکی است که دشمنان بر چشمان ما زده اند و این نیز جنگی در تهاجم ادراکی به منظور تغییر در افکار می باشد، ولی شما باید با آن مقابله کرده و با آگاهی دادن به مردم از این تهاجم جلوگیری نمایید.