کد خبر:۲۹۵۵۱۱
بهمنی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد

حمایت مجلس از تولیدات دانش بنیان با 250 میلیارد تومان

یک عضو کمیسیون اقتصادی درباره نظارت مجلس بر تولیدات علمی کشور، از اختصاص 250 میلیارد تومانی بودجه به تولیدات دانش بنیان خبر داد.
مهناز بهمنی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی مورد نظر مقام معظم رهبری تولید دانش بنیان است، اظهار داشت: اساس این نوع تولید بر تولیدات علمی استوار است؛ این در حالی است که تولید دانش بنیان ارزش افزوده بسیار بالایی دارد.
 
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: دستیابی به چنین دانشی منجر به قطع وابستگی های استراتژیک کشورمان به سایر کشورها خواهد شد، تولیدات علمی که بومی سازی شده اند قابلیت عملیاتی شدن دارند و تجاری سازی و کارآفرینی از طریق آنها امکان پذیر خواهد بود.  
 
جذب نخبگان راه رسیدن به تولید دانش بنیان  
 
بهمنی گفت: جذب نخبگان کشور و فراهم کردن امکانات لازم برای انجام تحقیقات علمی راه رسیدن به موفقیت در تولید دانش بنیان خواهد بود؛ همچنین خلاقیت در بومی سازی و تولید با توان منابع انسانی متخصص کشور امکان پذیر است.  
 
نماینده مردم سراب در مجلس اظهار داشت: تا زمانی که پیشرفت های علمی بومی نشده و به تولید منجر نشوند، صرفاً در مجلات بین المللی سایر کشورها چاپ خواهد شد و به گرفتن امتیاز چاپ مقاله و ارتقای علمی اکتفا می شود.
 
وی یادآور شد: نمایندگان مجلس و بخصوص اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات، مراکز علمی و مسائل مربوط به تولیدات علمی و دانش بنیان را با حساسیت زیاد رصد می کنند.
 
بهمنی گفت: مجلس با اختصاص بودجه 250 میلیارد تومانی، از تولیدات دانش بنیان حمایت می کند تا گامی مهم در حمایت از استقلال کشور برداشته شود.  
 
عضو کمیسیون اقتصادی اهمیت و توجه به مالکیت معنوی و ثبت اختراع را عامل کاهش نگرانی محققان و مخترعان دانست و گفت: ارج نهادن به تلاش های اندیشمندان، محققان و خلاقان از طریق حمایت مادی و معنوی، نیروهای بیشتری را در این حوزه جذب خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار