بستر برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد فراهم می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۲۶۰۹
معاون تحقیقات وزیر بهداشت:

بستر برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد فراهم می‌شود

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت گفت: با هدف استفاده از خلاقیت و نوآوری فارغ التحصیلان دانشگاه‌های علوم پزشکی، بستر برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد فراهم می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، رضا ملک زاده امروز در جمع خبرنگاران بیان داشت: سرمایه گذاری برای رونق شرکت‌های علمی کوچک علاوه بر فراهم کردن زمینه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه های علوم پزشکی موجب می شود علم به فناوری تبدیل شود.

 

وی افزود: با راه اندازی شرکت های دانش بنیان علم به فناوری و ثروت ملی تبدیل می شود.

 

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت و درمان در خصوص بهره مندی حوزه پزشکی از فناوری هسته ای در ایران گفت: خوشبختانه با بهره مندی از فناوری هسته ای نیازهای داخلی کشور تامین شده است.

 

ملک زاده گفت: با هدف استفاده از خلاقیت و نوآوری فارغ التحصیلان دانشگاه‌های علوم پزشکی بستر برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد فراهم می‌شود.

 

وی بر لزوم تقویت حمایت از پژوهش در دانشگاه ها تاکید کرد و گفت: متاسفانه اعتبارات اختصاص یافته به این امر بسیار ناچیز است.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار