حجت الله تقوی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، بیان داشت: اگر بخواهیم نامگذاری رهبر معظم انقلاب در رابطه با سال های اواخر دهه هشتاد را رصد کنیم، متوجه می شویم که ایشان سیاست خاصی را در نامگذاری دنبال می کنند و آن هم هدفگذاری خاصی است که برای رسیدن به ایران 1404 یا همان سند چشم انداز کشور ایران است که باید به مقام اول سیاسی و اقتصادی منطقه برسد.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب بر اساس نگاه به چشم انداز، شعار سال را برنامه ریزی می کنند تا اهداف کشور محقق شود.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد رودسراملش تصریح کرد: در چند سال اخیر مسئله تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، جهاد اقتصادی، حماسه سیاسی و اقتصادی و امسال هم که مسئله اقتصاد و فرهنگ می باشد، کاملا مشخص است که دور اندیشی مقام معظم رهبری مبنی بر هدفگذاری ها برای تحقق سند چشم انداز در نامگذاری سال به چشم می خورد.
تقوی افزود: قطعا مسئله فرهنگ در کشور ما دارای اهمیت و به نوعی دارای اعتبار است. ابتدا اینکه در پرداختن به بحث فرهنگ چه در مسائل داخلی و چه خارجی و بین المللی رهبری در طول 20 سال اخیر از به وجود آمدن یا شکل گیری مسئله شبیخون فرهنگی و پس از آن تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی و امروز هم مقوله جنگ نرم را همواره در فرمایشات خود مطرح فرمودند و آن را بسیار مورد توجه قرار دادند؛ ضمن اینکه در سفرشان به خراسان شمالی مسئله سبک زندگی اسلامی را مطرح کردند و یکی از مهمترین بایسته های سبک زندگی اسلامی، مسئله فرهنگ سبک زندگی اسلامی است.
وی گفت: ایشان هم به لحاظ خارجی و مسئله مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن و از طرف دیگر احیای فرهنگ جهادی و روحیه ایثار و آن چیزی که بارها در بیاناتشان فرمودهاند، بوجود آمدن گفتمان عدالت و پیشرفت که دهه چهارم انقلاب بدین نام نامگذاری شده، بر این اساس فرهنگ اصل جدایی ناپذیر و پایه و بنیان اهداف کشور است و می توان فرهنگ را به عنوان محور و مبنای حرکت کشور به سمت عزم ملی و مدیریت جهادی عنوان کرد تا پویایی و اقتدار را برای کشورمان به همراه داشته باشد.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد رودسراملش بیان داشت: مدیریت جهادی با تکیه بر تفکر و روحیه ایثارگری و از خود گذشتگی و با تکیه بر نهادهایی مثل جهاد سازندگی، خدمت صادقانه و خالصانه برای مردم بدون در نظر گرفتن مسائل مادی، توکل بر خدا و نگاه به اقشار عمومی و مستضعف جامعه بوجود می آید.
تقوی افزود: به جهت اینکه مدیریت جهادی بعد از دوران دفاع مقدس بخصوص از دهه هفتاد کمرنگ شده بود و مدیریت خاصی که در کشور حاکم بود، رهبر معظم انقلاب این کمرنگ شدن را یک احساس خطر می دانند و انتظار دارند مدیریت جهادی اجرا شود.
وی گفت: مدیریتی جهادی مدیریتی است که مسئولان با توکل بر خدا و روحیه ایثارگری و جهادی و در نظر نگرفتن رانت های مدیریتی که نباید در جمهوری اسلامی وجود داشته باشد، خدمتگزار مردم باشند.