رسیدن به توسعه علمی نیازمند مدیریت جهادی است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، عنایت الله نجیب زاده صبح امروز در پیامی به مناسبت سال جدید، خطاب به جامعه دانشگاهی این مرکز آموزش عالی استان عنوان داشت: تردیدی نیست که نیل به توسعه علمی کشور و رسیدن به مرزهای دانش در همه زمینه ها مستزم فراهم آمدن عزم ملی، مدیریت جهادی، مشارکت، همراهی و همکاری همه همکاران پژوهشگران اعضای هیات علمی و دانشجویان مستعد می باشد.
وی در ادامه این پیام افزود: تنها در این صورت است که میتوان در سال جاری فرهنگ و اقتصاد را در خدمت هم قرار داده و گفتمان علمی و فرهنگ سازی در زمینه اقتصاد دانش بنیان را که از مطالبات مقام معظم رهبری بوده از طریق جامعه دانشگاهی به مقصود رسانیم.
در پایان این پیام آمده است: ضمن تبریک سال جدید به ریاست عالیه دانشگاه، معاونین، مدیران کل و روسای استانی و همه همکاران خود امید است که با تلاش همه ما در پیشبرد امور جاری و اهداف مربوط به توسعه علمی و کیفی دانشگاه که مدنظر ریاست عالیه دانشگاه ست در ابعاد گوناگون استمرار یابد.