کد خبر:۳۰۶۸۹۲

شکایت هافبک پرسپولیس از فردوسی پور!

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد که قصد شکایت از پرسپولیس به فیفا را ندارد بلکه می خواهد از یک برنامه تلویزیونی شکایت کند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، قاسم دهنوی در مورد وضعیتش بعد از پایان لیگ گفت: «از باشگاه پرسپولیس 700 میلیون طلب دارم و باید ببینم پول ما را می‌دهند یا خیر، آقای رویانیان اعلام کرده که مشکل همه بازیکنان را حل می‌کند.»

 

وی ادامه داد: «بعد از پایان لیگ از قول من گفته بودند می‌خواهم از پرسپولیس به فیفا شکایت کنم که این مسئله را تکذیب می‌کنم. من با پرسپولیس مشکل مالی دارم اما از این باشگاه شکایت نمی‌کنم.»

 

هافبک پرسپولیس در خصوص اهدای پاداش به سرخپوشان توسط حسین هدایتی، اظهار داشت: «آقای هدایتی لطف کردند و نفری 10 میلیون تومان به ما پاداش دادند. هدایتی نمونه یک هوادار 6 آتشه پرسپولیس است.»

 

دهنوی درباره اینکه آیا فصل بعد هم در پرسپولیس می‌ماند یا خیر، عنوان کرد: «هنوز مشخص نیست چه کار می‌کنم، امسال می‌خواهم اشتباه نکنم تا حاشیه کمتری داشته باشم. البته علی آقا (دایی) به ما گفت برای فصل بعد زود تصمیم نگیریم هر چند همه چیز منوط به شرایط پرسپولیس است. اگر من را خواستند که به احتمال زیاد می‌مانم وگرنه از پرسپولیس می‌روم.»

 

دهنوی در پاسخ به این سوال که آیا دوست ندارد در لیگ قهرمانان آسیا بازی کند، گفت: «اگر قرار باشد در پرسپولیس بازی کنم مسلماً تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا تیمم در آسیا حرفی برای گفتن داشته باشد و دل هواداران واقعی‌مان را شاد کنیم نه آنهایی که پول می‌گیرند تا به فوتبالیست‌ها فحش بدهند.»

 

وی در پایان با اشاره به برنامه 90 گفت: «متاسفانه در برنامه این هفته باز من را ترور شخصیتی کردند به خاطر همین می‌خواهم از این برنامه شکایت کنم. باید یاد بگیرند با آبروی مردم بازی نکنند. از روزی که به تهران آمدم نگذاشتند آرامش داشته باشم.»

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار