گزارشگر تلویزیون هلند با پیراهن مهاجم ایرانی+ عکس
کد خبر:۳۱۲۷۶۹

گزارشگر تلویزیون هلند با پیراهن مهاجم ایرانی+ عکس

دو گل علیرضا آن قدر ارزشمند بود که گزارشگر بازی بعد از مسابقه با پیراهن جهانبخش عکس یادگاری بگیرد و آن را توئیت کند!

 باز کردن دروازه قهرمان 4 دوره پیاپی لیگ هلند، آن هم در آمستردام آره نا‌کار کوچکی نیست، این را همه مهاجمان سر‌شناس فوتبال هلند می‌دانند.

 

با جوی که ورزشگاه خانگی آژاکس دارد و هواداران متعصبش، 90 دقیقه طول می‌کشد تا به جو حاکم عادت کنی چه برسد به اینکه گل هم بخواهی بزنی!

 

حالا در نظر بگیر بازیکن تعویضی باشی، تیمت در آستانه سقوط است، با یک گل به خودی هم 1 - 0 عقب هستید و مربی از تو می‌خواهد بلند شوی و بروی توی زمین!

 

این اتفاقی است که برای علیرضا جهانبخش افتاد! او از دقیقه 59 به میدان رفت و حدود یک ربع طول کشید تا قفل دروازه آژاکس را باز کند!

 

9 دقیقه بعد آژاکسی‌ها دوباره گل زدند، اما گویا فرشته نجات تیم ان‌ای سی این روز‌ها شماره 16 را به تن دارد. جهانبخش یک بار دیگر رعدآسا به توپ می‌رسد و گل دوم را هم می‌زند! خیلی باورنکردنی و خیلی رویایی!

 

هواداران تیم که از نایمیخن آمده‌اند، سر از پا نمی‌شناسند و مدام بالا پایین می‌پرند! روز وداع با «اردویزه» تبدیل شد به روز حماسه!

 

حالا شمالی‌های هلند در نایمیخن می‌تواند به حضور در پلی آف و بازی با تیم پرسابقه اسپارتا روتردام که از دسته دوم بالا آمده امیدوار باشد تا سال بعد هم در سطح اول فوتبال هلند بماند. اتفاقی که شاید باعث شود جهانبخش چند روز دیر‌تر به اردوی تیم ملی در اتریش ملحق شود.

 

دو گل علیرضا آن قدر ارزشمند بود که گزارشگر بازی بعد از مسابقه با پیراهن جهانبخش عکس یادگاری بگیرد و آن را توئیت کند! رسانه‌های هلندی از دیشب تا حالا از درخشش جهانبخش ابراز شگفتی می‌کنند.

 

 

منبع: نامه نیوز

پربازدیدترین آخرین اخبار